Begra en zusterondernemingen beloond met een FD Gazelle award

Na 2012 en 2013 mogen wij ons voor de derde keer in de geschiedenis van Begra Magazijninrichting opnieuw FD Gazelle noemen. Dit jaar hebben we iets extra’s te vieren want ook twee van onze zusterondernemingen hebben deze award dit jaar in de wacht gesleept. Gedrieën mogen wij ons dit jaar tot de 754 snelst groeiende bedrijven rekenen.

Wat is een FD Gazelle?

Voor het twaalfde jaar op rij worden de FD Gazelle Awards uitgereikt door Het Financiële Dagblad. Ondernemingen kunnen aan deze selectie deelnemen en worden genomineerd voor de titel ‘FD Gazelle’ mits zij aan enkele strenge criteria weten te voldoen.

Bedrijven die onder andere gedurende 3 jaar een omzetgroei van minimaal 20% gerealiseerd hebben én financieel gezond zijn komen in aanmerking voor de titel ‘FD Gazelle’. Alle deelnemers zijn verdeeld in vier regio’s en drie omzetgrootte categorieën. De snelste groeiers per regio en categorie maken bovendien kans op een Zilveren, Bronzen of Gouden Gazelle Award. De uitreiking hiervan vindt plaats in November 2017, we wachten in spanning af!

  • fd gazellen begramagazijninrichting
  • fd gazellen begramagazijninrichting

Bedankt!

Zeer verheugd met dit resultaat streven wij ernaar om deze lijn door te trekken in de toekomst. Wij bedanken al onze klanten en relaties die dit resultaat mede mogelijk hebben gemaakt. Graag willen we dan ook de fijne samenwerking met jullie voortzetten.

We zien deze award ook als een graadmeter voor onze interne organisatie. Een verdienste van collegialiteit, samenwerking en teamverband. Om alle collega’s te bedanken hebben we dit gevierd met een heerlijke FD Gazelle slagroomtaart!

Voor meer informatie over de FD Gazellen kijk op: https://fd.nl/events/gazellen