Begra genomineerd voor de FD Gazellen Awards

FD Gazellen Update 6-12-2012:

Met genoegen kunnen we mededelen dat we tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland in 2012 horen.

Algemeen

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland en is een initiatief van Het Financieele Dagblad en Graydon, een organisatie die ondernemingen steunt om verantwoord zaken te doen.

Wat houdt dit in?

De nominatie houdt in dat Begra Trading tot de 347 snelst groeiende bedrijven van Nederland behoort. En daar zijn we uiteraard zeer content mee, zeker gezien een onderneming die in aanmerking wil komen aan strenge criteria moet voldoen.

FD gazellen

Strenge criteria

Niet iedereen ontvangt zomaar een FD Gazellen nominatie. Er is een aantal strikte voorwaarden waaraan een bedrijf moet voldoen, wil deze in aanmerking komen. Om mee te kunnen dingen naar de FD Gazellen moeten bedrijven financieel gezond zijn, een omzetgroei van minstens 20% over drie jaar boeken en geen verliezen hebben geleden.

De beoordelingen zijn gebaseerd op de Graydon database, deze bestaat uit 2 miljoen actieve Nederlandse bedrijven en wordt dagelijks onderhouden. Er wordt hierbij onder andere gekeken naar omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag.

In de maand november zullen op vijf regionale bijeenkomsten in Nederland feestelijke prijsuitreikingen plaatsvinden die uiteindelijk leiden naar de FD Gazellen finale op woensdag 12 december op het hoofdkantoor van de ABN Amro in Amsterdam Zuid-Oost.

FD gazellen awards

Tijdens deze avond zullen de prijzen worden uitgereikt voor de onderneming die het best gebruikmaakt van Social Media, het meest innovatieve bedrijf, aanstormend talent, de allersnelste groeier van Nederland en de prijs voor de onderneming die het vaakst FD Gazelle is geweest.

Over de FD Gazellen

Ondanks het economisch tij zijn 350 bedrijven opgenomen in de FD Gazellen ranglijst. Dit is 45% meer dan vorig jaar. Met deze onderscheidingen zetten het Financieele Dagblad en Graydon de snelst groeiende topondernemers in de spotlight. De FD Gazellen zijn verdeeld over drie categorieën en 12 provincies. Het is het negende jaar dat het FD deze verkiezing in samenwerking met Graydon organiseert.

Zie ook:

Begra bedrijfspagina

Meer informatie op:

• Financieele Dagblad

Graydon Nederland