Begra is genomineerd voor de High Growth Awards Publieksprijs 2014

Met trots mogen we u mededelen dat Begra is genomineerd voor de publieksprijs van de High Growth Awards 2014.

De High Growth Awards is een jaarlijks terugkerende verkiezing voor Nederlandse ondernemingen die de afgelopen drie jaar flinke omzetgroei hebben gerealiseerd. De publieksprijs is speciaal in het leven geroepen voor groeiondernemers om hun visie op groei aan Nederland kenbaar te maken. Op deze manier maken we dus kans om hét ultieme rolmodel te zijn voor Nederland.

All supplies, smart engineering

De nominatie is een direct gevolg van het feit dat we het afgelopen jaar wederom fors in onze mensen en kerntaken hebben geïnvesteerd om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

Breng ook uw stem uit

Stemmen is nog mogelijk. Door uw stem op ons uit te brengen, geeft u ons een extra steuntje in de rug om deze prijs in de wacht te slepen. Breng hier uw stem uit. (stemmen inmiddels niet meer mogelijk)


highgrowthawards.nl

 

Wat is Port4Growth?

De kernactiviteit van Port4Growth is daarom het on- en offline bij elkaar brengen van ondernemers om van elkaar te leren, elkaar te inspireren en te netwerken. Daarnaast zijn er kennispartners betrokken bij het platform, zij zorgen voor de expertise die groeiondernemers nodig hebben.

Ondernemers zullen de benodigde kennis, ervaring, diensten en producten voornamelijk via social networks gaan betrekken. Port4Growth kiest ervoor om hét in groei gespecialiseerde social network voor ondernemers te zijn. Port4Growth biedt de internet community en bijeenkomsten waar groeiondernemers snel en gemakkelijk toegang hebben tot alle voor kwalitatieve en kwantitatieve groei benodigde kennis, ervaring, diensten en producten.

Meer informatie op

•  http://www.highgrowthawards.nl/