Begra Magazijninrichting in Top 250 Groeibedrijven 2019

Onder de vlag van Optimum Storage Solutions mag Begra Magazijninrichting zich vanaf vandaag scharen onder de Top 250 Groeibedrijven 2019. Uiteraard zijn we zeer verheugd met deze uitverkiezing en willen we graag al onze klanten én ons voltallige team van medewerkers bedanken die deze groei mogelijk hebben gemaakt.

Scale-ups

De onderscheidingen worden toegekend aan de snelgroeiende bedrijven - scale-ups genaamd - gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management (RSM) en het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) in samenwerking met NLgroeit. Het ScaleUp Dashboard maakt gebruikt van verschillende databronnen (een combinatie van eigen onderzoek en bestaande, openbare databases) om jaarlijks onderzoek te doen naar de snelgroeiende bedrijven in Nederland.

top250
ECE
nlgroeit
OSCDe Top 250 Groeibedrijven onderscheidt zich van andere lijsten door zich te focussen op zowel personeelsgroei als omzet. Om op de lijst terecht te komen, moet aan enkele voorwaarden worden voldaan. Allereerst dient een bedrijf minimaal 10 FTE groot te zijn en/of minstens 5 miljoen euro om te zetten. Daarnaast is het een voorwaarde dat er in de voorgaande drie jaar - jaarlijks een groei van minimaal 20% in FTE en/of omzet gerealiseerd is.

Over het Erasmus Centre for Entrepreneurship

Het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) is het leidende ondernemerschapscentrum van Europa. De groei van bedrijven is een van de belangrijkste voorwaarden in de transitie van onze economie. De ambitie bestaat er onder andere uit om bedrijven inzichten vanuit de wetenschap te bieden middels onderzoek en actiegerichte executive programma’s zodat ze in staat zijn continu te blijven vernieuwen en groeien.

begra magazijninrichting

Vacatures

Vanwege deze aanhoudende groei zijn we altijd geïnteresseerd in nieuw talent. Bekijk onze actuele vacatures op: https://www.begra.nl/over-begra/vacatures-p3351-nl.html

Meer informatie op

- ECE Top 250 Groeibedrijven 2019
- ECE ScaleUp Dashboard
- NLgroeit.nl