Begra officieel sponsor Breakout Run 2015

Begra Magazijninrichting is dit jaar officieel sponsor van de jaarlijkse Breakout Run welke deze keer plaats zal vinden op zaterdag 16 mei.

De Breakout Run is de ultieme Obstacle Run met hindernissen. Op het moment dat alle deelnemers zich verzameld hebben bij het startterrein is er geen weg meer terug... Samen met vele andere ‘gevangenen’ wordt het tijd om in opstand te komen en uit te breken uit deze zwaarbewaakte gevangenis.Buiten de gevangenispoort is het tijd om aan de vluchtroute te gaan beginnen. De voortvluchtigen zullen achter de muur voor verrassingen komen te staan, en zullen er de nodige hindernissen ontweken, beklommen en uiteindelijk overwonnen moeten gaan worden. Kortom een zeer uitdagende Run, maar zeker haalbaar voor iedereen met een basisconditie en een goede dosis motivatie!

De politie doet er dit jaar alles aan om jullie ontsnapping tegen te gaan! Zo schakelen ze o.a. de hulp in van Begra Magazijninrichting BV, die jullie op een dwaalspoor gaan zetten met een mysterieuze hindernis!

De Breakout Run zal plaatsvinden op het terrein van Recreatiegebied "De Maashorst” in Schaijk (nabij Oss). Deze locatie is prachtig voor dit evenement, het parcour is uitgezet rondom 4 grote plassen water in een bosrijk gebied. Tijdens de run zul je geen asfalt tegen komen. „ De Gevangenislocatie “ Recreatiegebied "De Maashorst" Palmstraat 7 Schaijk, nabij Oss (Noord Brabant)

Inschrijven kan nog tot 12 mei op www.breakoutrun.nl.

Officiële trailer Breakout Run 2015