Begra wint wederom een FD Gazellen Award

Met veel genoegen kunnen we u mededelen dat Begra wederom een FD Gazellen Award in de wacht heeft gesleept. Dit houdt in dat Begra tot de 394 snelst groeiende bedrijven van Nederland behoort en daar zijn we uiteraard zeer content mee.

De betreffende award is de tweede in successie. In 2012 behoorde Begra ook al tot de 347 snelst groeiende bedrijven van Nederland. En deze lijn is in 2013 gewoon doorgezet.

FD gazellen

Strenge criteria

Om voor een Award in aanmerking te komen zijn een aantal strikte voorwaarden opgesteld waaraan een onderneming moet voldoen. Zo moet een bedrijf aantoonbaar financieel gezond zijn, een omzetgroei van minstens 20% over drie jaar boeken en geen verliezen hebben geleden.

De beoordelingen zijn gebaseerd op de Graydon database, bestaande uit ca. 2 miljoen actieve Nederlandse bedrijven en welke dagelijks wordt onderhouden. Er wordt hierbij onder andere gekeken naar omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag.

Op dinsdag 10 december 2013 vindt de FD Gazellen Finale plaats in Den Haag. Tijdens deze avond zullen de prijzen worden uitgereikt voor de onderneming met de meest opvallende toekomstvisie, het aanstormend talent – een FD Gazelle onder de 30 jaar -, de diversiteitsprijs, de prijs voor de meest internationaal opererende FD Gazelle en natuurlijk de allersnelste groeier van Nederland.

FD gazellen awards


Over de FD Gazellen

Met de onderscheidingen zetten het Financiële Dagblad, KPMG en Graydon de snelst groeiende topondernemers in de spotlight. De FD Gazellen zijn verdeeld over drie categorieën en 12 provincies. Het is het tiende jaar dat het FD deze verkiezing in samenwerking met KPMG en Graydon organiseert.

Zie ook:

Begra Trading bedrijfspagina

Meer informatie op:

• Financieele Dagblad

Graydon Nederland