Bereikbaarheid magazijn en kantoor nu te volgen via app

Als gevolg van de werkzaamheden aan de N329 is de bereikbaarheid van het magazijn, kantoor en showroom vanaf 1 september te volgen via de speciale N329 app. De app geeft het laatste nieuws over wegomleidingen en de meest actuele situatie op de N329 weer. De verkeersapp staat vermeld op de website van de Weg van de Toekomst en is te gebruiken op uw mobiele telefoon.

Om de drukte op de N329 te kunnen zien, zijn vier webcams geïnstalleerd die de actuele verkeerssituatie weergeven. Daarnaast geeft de app informatie over de planning van de komende drie maanden, omleidingkaarten, reisadviezen, weerberichten, filenieuws en acties.  De app geeft niet alleen informatie voor autoverkeer maar ook voor fietsers en mensen die gebruik maken van het openbaar vervoer. Ook is het mogelijk om u via de app in te schrijven voor sms- of emailalerts zodat u meteen op de hoogte bent van het laatste nieuws.

N329 app Voor werkgevers

Voor bedrijven is het mogelijk om een banner te plaatsen op hun intranet of website met een link naar de app. Werknemers én bezoekers kunnen hierdoor bekijken hoe de situatie op de N329 is.

Samenwerking

De N329 Weg van de Toekomst  krijgt steeds meer vorm.  De werkzaamheden leiden soms tot afsluitingen en omleidingen. Gemeente Oss en provincie Noord-Brabant willen samen met ProN329 de hinder zoveel mogelijk beperken. In opdracht van hen heeft Organiq new media de N329 app ontwikkeld.

Meer informatie over de N329 op:

www.n329wegvandetoekomst.nl.