Dag van het Magazijn lanceert nieuwe website

Het initiatief "Dag van het Magazijn" heeft een nieuwe website gelanceerd. De Dag van het Magazijn vindt dit jaar plaats op 10 oktober 2013 en is hét congres op het gebied van veilig werken in een magazijn, warehouse of distributiecentrum. Het programma bestaat uit een plenaire sessie, workshops en de uitreiking van de prijs voor het veiligste magazijn van 2013.

dag van het magazijn

Deze "Dag van het Magazijn" biedt u onder andere:

- Toegang tot het congres
- Interessante sprekers
- Deelname aan workshops naar keuze
- Ervaringen uitwisselen met collega’s en experts
- Live aanwezig bij de uitreiking van de Prijs Veiligste Magazijn 2013

Vooral de laatste prijs "Veiligste Magazijn 2013" is de laatste jaren een steeds populairder wordend item. Voor deze prestigieuze prijs komen niet - zoals algemeen gedacht wordt - alleen grote magazijnen in aanmerking. Ook in kleinere magazijnen is het belang van veiligheid hoog, alleen de schaalgrootte varieert.

Om de drempel tot deelname zo laag mogelijk te maken zijn er twee categorieën ingesteld: een voor magazijnen met 25 of minder (magazijn)medewerkers en een voor grotere magazijnen. Hierdoor speelt de bedrijfsomvang geen rol voor bepaling van de prijs en krijgen we dit jaar meer genomineerden en meer winnaars dan ooit.

In elke categorie worden namelijk een eerste, tweede en derde plaats vergeven. De winnaars in beide klassen ontvangen dan ook beide het geldbedrag van € 3.000. Het zal dit jaar extra spannend worden wie de prijswinnaars worden.

Op de nieuwe website is meer informatie te vinden over deze dag. Ook is het daar mogelijk om uw in te schrijven als bezoeker of exposant.

Relevantie links:

- Dag van het Magazijn

- Magazijninrichting