FD Gazelle 2021

We zijn verheugd dat we ons als Begra Group - ondanks Covid-19 - ook in 2021 FD Gazelle mogen noemen. Daarmee behoren we tot één van de 691 snelst groeiende bedrijven van Nederland in de categorie groot, regio Zuid. Wat deze Gazelle extra bijzonder maakt is dat het voor Begra alweer de 5e op rij is, en de 7e in het algemeen.  

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.


Criteria

De reden van deze FD Gazelle is omdat we met de Begra Group over de laatste drie boekjaren een gezonde en onafgebroken omzetgroei van minimaal 20% hebben laten zien. De categorie "groot" in deze wil zeggen dat er sprake moet zijn van een omzet van € 10 miljoen of meer. Daarnaast zijn onder andere aanwas van nieuwe FTE’s en winstgevendheid ook meegewogen. Lees hier de criteria voor een FD Gazellle Award 2021. FD Gazellen

Ambitie

De uitverkiezing benadrukt andermaal onze positie in de markt en de daarbij horende ambities. Met Begra Group als holding van verschillenden onderliggende ondernemingen hebben we als doel om de meest toonaangevende en complete magazijninrichter van Nederland en België te zijn.

Om dit voor elkaar te krijgen werken we elke dag hard aan onze algehele dienstverlening. De vijf pijlers van onze organisatie: kwaliteit, communicatie, snelheid, betrouwbaarheid en afspraken nakomen staan hierbij centraal.

Verbetering van deze kernwaarden is een continu proces waarbij we graag luisteren naar de mening van onze klanten. Onder andere via de online klantreviews kijken we waar onze verbeterkansen liggen en gaan ermee aan de slag.

Alle ervaringen en opmerkingen, met eventuele nodige vervolgacties daarop zijn voor iedereen online toegankelijk: https://www.kiyoh.nl/begra_magazijninrichting_bv_/


Waarvoor dank

Betrouwbare klanten, kwalitatieve leveranciers en betrokken collega’s zijn de basis voor de positieve ontwikkelingen die wij als organisatie meemaken. Het behalen van deze award is voornamelijk aan jullie te danken. Wij willen eenieder die hieraan bijdraagt dan ook hartelijk danken voor dit gezamenlijke succes en hopen ook in de toekomst op jullie steun en inzet te mogen rekenen.


Lees meer over onze visie en missie op:
https://www.begra.nl/over-begra/visie-en-missie-p5088-nl.html

Voor meer informatie over de FD Gazellen awards op: https://fd.nl/dossier/fd-gazellen

Meer informatie over Begra Group en haar onderliggende ondernemingen op www.begra-group.com

FD Gazellen