Klanttevredenheidsonderzoek met KiyOh

Verbetering is een continu proces wat iedere dag opnieuw aandacht verdient. Daarom hebben wij klanttevredenheidsonderzoek gestart en deze week succesvol afgerond.

Introductie Kiyoh

Al onze klanten kunnen direct een review plaatsen om hun ervaring met een bepaald product of de totale winkelervaring online te delen. Via het KiyOh platform worden deze ervaringen op onze website weergegeven. Dit geeft onze klanten direct een actuele indruk van de kwaliteit van onze producten en diensten en óns de mogelijkheid om op topniveau te blijven presteren.

De dagelijks (product)reviews zijn heel waardevol maar om onze positieve en verbeterpunten écht te kunnen onderzoeken hebben we een grote groep actieve klanten uitgenodigd via KiyOh om vrijwillig een review te schrijven.

Succes!

We zijn erg blij met het groot aantal ontvangen reviews en de (soms kritische) feedback. We zijn enorm trots op een score van 8,6 waarmee we door jullie worden gewaardeerd! Vooral op kennis, vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid hebben we goed gescoord, kernwaarden waar wij bij Begra Magazijninrichting voor staan.

Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering. Zo kwamen levertijd en leverstatus regelmatig naar voren. Wij gaan ons hierin verbeteren en zijn reeds gestart met een onderzoek om dit te realiseren. Voor producten uit voorraad hanteren we tot op heden doorgaans een levertijd van 4 tot soms 8 werkdagen. Het doel wordt om nog dit jaar van start te gaan met next day delivery; ‘Vandaag besteld is morgen in huis’ voor al onze voorraad producten. Voor complex maatwerk en (grote) projecten is dit uiteraard niet haalbaar, maar hiervoor wordt een strakke planning opgesteld door uw contactpersoon.

Bedankt voor uw review(s)! Graag zien we uw toekomstige beoordelingen tegemoet zodat wij ons daarop kunnen blijven verbeteren.

Beoordelingen lezen

Bekijk via deze link de beoordelingen die zijn geplaatst in de afgelopen periode. Ook kun je hier zelf een beoordeling toevoegen indien je ooit contact met ons hebt gehad.