0 resultaten

Ledverlichting, armaturen

Het toepassen van de ledverlichting bij entresolvloeren heeft vele voordelen. Gezien de geringe dikte van de panelen kunnen ze tussen de profielen worden geplaatst waardoor schade aan de armaturen door toedoen van werkzaamheden tot het verleden behoren.

Daar de energiebesparing van een LED paneel vaak meer dan 50% bedraagt, is het plafondpaneel een ideale vervanger voor traditionele TL armaturen. Door de hoge lichtopbrengst, de hoge CRI en warm witte licht-kleur zijn de LED plafonpanelen ideaal voor diverse toerpassingen.

Gezien de armaturen geen 'startijd' nodig hebben kunnen deze op allerlei manieren worden geschakeld. Door het toepassen van bewegingsmelders is er alleen verlichting als deze wenselijk is en heb je het beste uit twee werelden, besparing en het stroomverbruik gereduceerd tot 0 als er geen activiteiten zijn. De investering zal na ongeveer twee jaar zijn kantelpunt kennen en na deze periode ga je besparen op energie. Ook zal bij aanschaf de subsidie (EIA) geldig zijn wat neerkomt op een 10% korting op de aanschaf en aanleg van het geheel.

Voordelen


- Besparing van 50% op uw energiekosten t.o.v. van conventionele verlichting.
- Mooi en strak design met een beter lichtbeeld.
- Weinig onderhoud.
- Geen opstarttijd
- Duurzaam
- CO2 besparing
Specificaties


- Spanning: 220V
- Verbruik: 35W
- Lichtopbrengst 3000 lumen
- Lichtkleur: 3000-6500K
- Dimbaar Optioneel
- Afmeting 600 x 600 x 12 mm
- Openingshoek 120°
- CRI 80, PF 0.8, LED SMD 3014
- Omgevingstemperatuur -20°C tot +40°C
- Levensduur 30.000 uur

Maak gebruik van het onderstaande formulier om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen of neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

VOLLEDIGE TEKST
Filter-menu

Begra Informatieaanvraag

Begra Informatieaanvraag