Lekbakken en opvangbakken

Het is wettelijk bepaald dat chemicaliën, olie en overige milieuschadelijke vloeistoffen opgeslagen moeten worden boven opvangbakken of lekvloeren. Denk hierbij aan vaten, accu's containers, jerrycans en andere verpakkingen met gevaarlijke inhoud. Begra, totaalleverancier voor magazijnbenodigdheden, heeft ook deze artikelen in het assortiment. Begra levert diverse lekbakken met een vloeistofdicht opvangbassin. Al onze lekbakken en opslagsystemen voldoen aan de PGS 15-richtlijnen en helpen bij het veilig opslaan van gevaarlijke vloeistoffen.

Advies voor bodembescherming
Het vinden van de juiste bodembescherming en beveiliging is soms lastig. Hierbij enkele adviezen om uw keuze makkelijker te maken.
 Zorgt u voor genoeg veilige opslagruimte. Met een extra opvangbak heeft u altijd voldoende ruimte voor schommelingen in uw werkvoorraad.
 Wisselende of vaste locatie voor opslag?

Er zijn verschillende soorten opvangbakken
• Permantente opvangvloeren, vaak voor langdurige opslag van grotere partijen. 
• Verplaatsbaar: Lekbakken die verrijdbaar zijn met bijvoorbeeld een palletwagen of heftruck. 
• Lekbakken voor plaatsing in een magazijnstelling

Onze opvangbakken en hulpmiddelen zijn direct in de online webshop te bestellen. Weet u niet precies welke producten u nodig heeft? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

VOLLEDIGE TEKST
       
       

Begra Informatieaanvraag

Begra Informatieaanvraag