1 resultaat

Scheidingswanden

Troax modulaire scheidingswanden:

Nieuw het assortiment van Begra. Troax modulaire scheidingswanden in gaas voor de beveiliging van goederen, opslag en afscheiding en indeling van uw magazijn en productieruimte. Het systeem is gemakkelijk te monteren in combinatie met vloersteunen, palen en U-profielen. Wanden kunnen ter plaatse gemakkelijk aangepast worden met end-profielen(aanpassing in de breedte) of cutting profielen (aanpassingen in hoogte).

De uitvoering is in staal, voorzien van een grijze expoxypoedercoating 
(RAL 7037). De coating camoufleert de aanslag van stof. Deze materialen zijn uitsluitend geschikt voor binnentoepassingen. Op aanvraag kan ook een thermisch verzinkte variant geleverd worden voor buitentoepassingen.

Traox Caelum:
Caelum is een systeem dat modulaire gaaspanelen omvat, speciaal ontwikkeld voor de verdeling van fabrieken en magazijnen. De flexibiliteit van het systeem maakt dat het een kostefficiënte oplossing is. Het systeem is verkrijgbaar in verschillende veiligheidsniveaus en is gemakkelijk te monteren. Panelen zijn opgebouwd uit sterkte, duurzame frames en zijn verkrijgbaar in volgende types: UR325, UR350, UX450 en volle plaat UR SP. Troax biedt een breed gamma aan staanders en bevestigingen om de panelen aan vloer en plafond vast te maken. Standaardkleur is grijs RAL 7037. Op aanvraag zijn alle RAL-kleuren verkrijgbaar. Voor buitentoepassingen is er ook een gegalvaniseerde versie.

Troax biedt dé oplossing voor de bescherming van mensen, eigendommen en processen in elk magazijn.

VOLLEDIGE TEKST

Begra Informatieaanvraag

Begra Informatieaanvraag