0 resultaten

Scheidingswanden

Troax modulaire scheidingswanden in gaas zijn speciaal vervaardigd voor de beveiliging van opgeslagen goederen in uw magazijn of productieruimte. Naast de bescherming van uw goederen doen ze tegelijkertijd dienst als afscheiding of het indelen van uw goederen. Het systeem is gemakkelijk te monteren in combinatie met vloersteunen, palen en U-profielen. Wanden kunnen ter plaatse gemakkelijk aangepast worden met end-profielen(aanpassing in de breedte) of cutting profielen (aanpassingen in hoogte).


De stalen uitvoering is voorzien van een grijze epoxy-poedercoating 
(RAL 7037) die de aanslag van stof camoufleert. Standaard zijn de scheidingswanden uitsluitend geschikt voor binnentoepassingen. Op aanvraag kunnen voor buitentoepassingen ook thermisch verzinkte varianten geleverd worden.

Traox Caelum:
Caelum is een systeem dat modulaire gaaspanelen omvat, speciaal ontwikkeld voor de verdeling van fabrieken en magazijnen. De flexibiliteit van het systeem maakt dat het een kostenefficiënte oplossing is. Het systeem is verkrijgbaar in verschillende veiligheidsniveaus en is gemakkelijk te monteren. Panelen zijn opgebouwd uit sterkte, duurzame frames en zijn verkrijgbaar in volgende types: UR325, UR350, UX450 en volle plaat UR SP. Troax biedt een breed gamma aan staanders en bevestigingen om de panelen aan vloer en plafond vast te maken. Standaardkleur is grijs RAL 7037. Op aanvraag zijn alle RAL-kleuren verkrijgbaar. Voor buitentoepassingen is er ook een gegalvaniseerde versie.

Troax: dé oplossing voor de bescherming van mensen, eigendommen en processen in elk magazijn.

VOLLEDIGE TEKST

Begra Informatieaanvraag

Begra Informatieaanvraag