2 resultaten

Schoonmaakmachines

Waar wordt gewerkt ontstaat er ook vervuiling. Een schone werkomgeving draagt op diverse fronten bij aan het welzijn van uw medewerkers en de prestaties van uw organisatie.

VOLLEDIGE TEKST

Enkele voordelen van een schone werkplek

• Lager ziekteverzuim: Stof en andere verontreiniging is erg schadelijk voor de gezondheid.
• Veiligheid: Een opgeruimde werkplek leidt tot minder fouten en ongevallen.
• Hoger prestatievermogen en productiviteit: Onderzoek wijst uit dat mensen beter functioneren in een schone en opgeruimde werkomgeving.
• Werknemerstevredenheid neemt toe.
• Representativiteit: Een schoon en opgeruimd pand verhoogt de algehele representativiteit.

Lean manufacturing met de 5S-methodiek

De uit Japan afkomstige 5S-methodiek is erop gericht om uw organisatie te verbeteren met de werkplek als basis.

5S-methodiek

- klik op de afbeelding voor een grotere versie -

Begra biedt u hoogwaardige hulpmiddelen om het 5S-systeem in stand te houden. Wij leveren industriële schoonmaakmachines voor diverse toepassingen om al uw bedrijfsruimtes frequent grondig te reinigen. Deze apparaten maken het mogelijk om uw werkomgeving zelf netjes bij te houden tegen minimale kosten. Wij werken samen met betrouwbare partners die kwaliteitsmachines leveren van gerenommeerde merken voor elke (semi-) professionele organisatie.

Service en onderhoud

Serviceonderhoud of eventuele garantiegevallen worden rechtstreeks uitgevoerd door de leverancier. Zo bent u altijd verzekerd van goed werkende machines of snelle hulp bij uitval.

Wilt u ook een schone werkplek garanderen en meer weten over ons aanbod schoonmaakmachines, of bent u op zoek naar een andere apparaat voor uw situatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.

Begra Informatieaanvraag

Begra Informatieaanvraag