0 resultaten

Gebruikte beveiligingswanden

Aan elke magazijnstelling van Begra Trading worden drie eisen gesteld: veiligheid, functionaliteit en kwaliteit. Voor wat betreft de veiligheid leveren we tal van nieuwe en gebruikte veiligheidheidsartikelen om zowel de medewerkers, de producten en het materieel in uw magazijn te beschermen.

Onze gebruikte veiligheidsartikelen doen daarbij nauwelijks onder voor de nieuwe. Het grootste voordeel van de gebruikte is dat u bespaart op de kosten. Een eenvoudige en efficiënte manier van beveiliging zijn wanden met doorvalbeveiliging die voorkomen dat producten uit de magazijnstellingen kunnen vallen. Wanden met doorvalbeveiliging vormen een effectieve bescherming. Zelfs als er gewerkt wordt met heftrucks bieden de wanden met doorvalbeveiliging extra veiligheid.

Overigens zijn - volgens de officiële Nederlandse veiligheidseisen - doorvalbeveiligingen verplicht in magazijnen op die plaatsen waar enkele rijen palletstellingen staan in een hal waar aan beide zijden zich mensen begeven.

Voordelen van beveiligingswanden

Beveiligingswanden zijn snel en eenvoudig te monteren en de betreffende gaaswanden zijn gemaakt van kwaliteitsgaas zodat de veiligheid gegarandeerd blijft. Verder kunt u bij ons rekenen op een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding.

Voor meer informatie over beveiligingswanden of over beveiliging in uw magazijn in het algemeen, neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Onze gebruikte veiligheidsartikelen doen daarbij

VOLLEDIGE TEKST

Begra Informatieaanvraag

Begra Informatieaanvraag