39 resultaten

Houten legbordstellingen BT Combi

De onderdelen van onze houten Combi-systemen zijn gemaakt uit eersteklas Scandinavisch vurenhout en garanderen u jarenlang gebruiksgemak. Als wandopstelling of vrijstaand, ruggelings dubbel geplaatst, het is allemaal mogelijk. Uw beschikbare ruimte wordt door de veelzijdigheid van het systeem optimaal benut. Ideaal voor bijvoorbeeld winkels, archieven en andersoortige presentatieruimtes.

VOLLEDIGE TEKST
Filter-menu
Doordat de systemen uit losse onderdelen bestaan kan uw inrichting meegroeien met de expansie van uw bedrijf of instelling. Aanpassen, herinrichten, noem maar op, de mogelijkheden zijn legio. Het Combireksysteem geeft u de mogelijkheid met driehoeklegborden een opstelling fraai af te werken. U creëert tevens een kopstelling waar u producten prominent kunt presenteren.

Bovendien kunt u de onderdelen gemakkelijk beitsen of lakken, waardoor u niet gehouden bent aan één standaardkleur. Door de unieke constructie, het zogenaamde pengat verbindingssysteem, zijn de stellingen eenvoudig te monteren en/of te demonteren. U kunt de legborden op elke gewenste hoogte plaatsen; gaten zijn om de 5 cm. geboord.

  Hoogtes van 1780, 2080 en 2380 mm
  Dieptes van 280, 370 en 500 mm
  Sectiebreedtes van 870, 970, 1170 mm
  Maatwerk op aanvraag
  Nederlands fabricaat uit Scandinavisch FSC-hout
  Voor diverse branches geschikt; meest gebruikt als inrichting bij natuurwinkels, kringlopen of bibliotheken
  Eenvoudig op maat te maken; alle beschikbare ruimte wordt optimaal benut


BT Combi legbordstellingen

houten stelling houten stelling houten stelling

- klik op een afbeelding voor een vergroting -