MVO Certificaat voor Begra en Zusterondernemingen

Wij hebben Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, MVO hoog in het vaandel staan. We zijn dan ook trots en verheugd om te melden dat we het traject ‘de Kracht van Duurzame Ontwikkeling’ succesvol hebben afgesloten. Daarmee hebben we met Begra Magazijninrichting en onze zusterbedrijven het MVO-certificaat in ontvangst mogen nemen!

Teamwork

Maatschappelijk verantwoord ondernemen lukt niet alleen. Ons hele team is hier dagelijks mee bezig. Deze certificering is dan ook een prestatie van ons allemaal. Daarom hebben we de definitie van MVO vanuit al onze collega’s verzameld en een plaatsje gegeven in onze ontvangstruimte.

MVO Optimum Storage Solutions


- klik op de afbeelding voor een grotere versie -

Het sluit aan bij de kernwaarden die we elke dag binnen onze organisatie nastreven en is een mooie aanvulling op onze VCA** en ISO9001 certificering. Om een goede omgang met elkaar, met onze relaties en een bewuste keuze van materialen te stimuleren, delen wij deze positieve gebeurtenis graag met onze omgeving. Als een van de pioniers in de Gemeente Oss met een MVO-certificering hopen wij ook anderen te motiveren om ook dit traject te volgen. Als schakel in de keten van duurzaam en sociaal ondernemen werken wij graag samen met partijen die hetzelfde nastreven. IBN Groep en CWS zijn enkele van onze relaties die ook MVO en/of PSO gecertificeerd zijn.

Ook op het vlak van Sociaal ondernemen dragen wij graag ons steentje bij. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen bij ons een mooie kans. Begra staat voor een open organisatiestructuur waar inbreng op prijs wordt gesteld en persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. De behaalde MVO-certificering geeft ons de erkenning dat we óók hier de juiste koers varen.

Hoewel we blij zijn met het behaalde MVO-certificaat blijven wij natuurlijk uitkijken naar manieren om onze arbeidsprocessen te verbeteren en te verduurzamen.

Zonnepanelen

In ons kantoorpand is al veel rekening gehouden met duurzame energie. We zijn volledig uitgerust met sensor gestuurde ledverlichting en diverse andere energiezuinige oplossingen. Om hierin nóg verder te verbeteren worden er dit jaar 840 zonnepanelen op ons kantoorpand geplaatst. Met deze investering zetten we een grote stap in het verkleinen van onze CO2-footprint!

Voor meer informatie over deze MVO Certificering kijk op: http://de-mvowijzer.nl/

  • fd gazellen begramagazijninrichting
  • fd gazellen begramagazijninrichting2