Nieuws met betrekking tot het coronavirus

In deze onzekere tijden veroorzaakt door het coronavirus, willen wij u informeren over de ontwikkelingen met betrekking tot onze diensten.
 

Laatste update 23-02-2021

Getroffen maatregelen

Het voorkomen van verspreiding van het coronavirus is op dit moment onze hoogste prioriteit. De gezondheid en veiligheid van zowel onze medewerkers als onze klanten staat voorop. Om verdere verspreiding te voorkomen volgen we dan ook alle RIVM-richtlijnen en nemen we de nodige hygiënemaatregelen waar dat nodig is. Hierbij zorgen we ervoor dat al onze medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken.

Webshop

Zoals gewoonlijk kunt u 24/7 offertes aanvragen en orders plaatsen via onze webshop. En als u extra informatie of advies nodig hebt, dan staat ons verkoopteam u tijdens openingstijden graag te woord via telefoon, e-mail, chat of Whatsapp.

Transport en levering

Ondanks de uitdagende omstandigheden kunnen we de meeste leveringen snel afhandelen. Daarbij kunnen we ook nog steeds veelal vanuit voorraad leveren. Indien er na een bestelling toch nog vertraging optreedt in de aangegeven levertijd, dan zullen we u daar zo snel mogelijk van op de hoogte brengen.

Mocht u uw bestelling willen afhalen dan is dat ook nog steeds mogelijk. Ook hierbij volgen we nauwlettend de RIVM-richtlijnen op en zorgen ervoor dat onze medewerkers minimaal 1,5 meter afstand zullen houden.

Showroom

Onze showroom is geopend. Uiteraard volgen we ook bij showroombezoeken alle RIVM-richtlijnen en nemen we de nodige hygiënemaatregelen waar dat nodig is. Om u bij uw bezoek nog beter van dienst te kunnen zijn kunt u hier alvast uw bezoek plannen.

Daarnaast kunt u ook nog steeds een groot deel van ons assortiment online bekijken door middel van een digitale rondleiding door onze showroom.

Het is nog heel onzeker hoe het virus zich de komende periode ontwikkelt. Op onze website zullen we u op de hoogte houden van eventuele toekomstige wijzigingen in ons beleid. Wij wensen u veel sterkte en gezondheid in deze ongewone periode.

Team Begra