Ook in 2019 scharen we ons onder de FD Gazellen!

De selectie van de snelst groeiende bedrijven -FD Gazellen- van Nederland zijn weer bekend gemaakt. We zijn verheugd dat we als Begra Group B.V. voor het vijfde jaar op een rij deze award in ontvangst mogen nemen. Ook zusterbedrijf BR Products is dit jaar wederom geselecteerd. Dit betekent dat we met zes onderstaande bedrijven behoren tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland in de volgende categorieën:

Categorie Klein (250k tot 2 mln):
- Safety Support:, regio Zuid Nederland.
- Q-Shop B.V., regio Zuid Nederland.
- Begra Service, regio Zuid Nederland
- BR Products (zusterbedrijf), regio Zuid Nederland

Categorie Middelgroot (2 mln tot 10 mln):
- Magazijnplein B.V., regio Oost Nederland.

Categorie Groot (10 mln<):
- Begra Magazijninrichting B.V., regio Zuid Nederland.

Samen met de overige FD Gazellen in Nederland kijken we uit naar de finale op 21 november om te zien welke posities we op de ranglijst hebben behaald.

Waarom?
Wij hebben deze award ontvangen omdat we met de Begra Group over de laatste drie boekjaren een onafgebroken en gezonde omzetgroei hebben laten zien. We zijn in deze periode gezamenlijk namelijk met 82% gegroeid. Daarnaast zijn de aanwas van nieuwe FTE’s én winstgevendheid ook meegewogen.

Ambitie:
Deze award benadrukt onze positie in de markt. Het onderstreept dat we goed op weg zijn om onze ambitie waar te maken:  erkend worden als meest toonaangevende en complete magazijninrichter voor Nederland en België.

Om dit voor elkaar te krijgen werken we elke dag hard aan onze algehele dienstverlening. De vijf pijlers van onze organisatie: kwaliteit, communicatie, snelheid, betrouwbaarheid en afspraken nakomen staan hierbij centraal. Verbetering van deze kernwaarden is een continu proces waarbij we graag luisteren naar de mening van onze klanten. Onder andere via de online klantreviews kijken we waar onze verbeterkansen liggen en gaan ermee aan de slag. Alle opmerkingen en onze vervolgacties daarop zijn online in te zien: https://www.kiyoh.nl/begra_magazijninrichting_bv_/

Bedankt:
Betrouwbare klanten, kwalitatieve leveranciers en betrokken collega’s zijn de basis voor de positieve ontwikkelingen die wij als organisatie meemaken. Het behalen van deze award is voornamelijk aan jullie te danken. Wij willen eenieder die hieraan bijdraagt dan ook hartelijk danken voor dit gezamenlijke succes en hopen ook in de toekomst op jullie steun en inzet te mogen rekenen.

Mocht je meer willen lezen over onze visie en missie, ook deze staat online:
https://www.begra.nl/over-begra/visie-en-missie-p5088-nl.html

Voor meer informatie over de FD Gazellen awards kun je hier terecht:
https://fd.nl/ondernemen/1298801/criteria-fd-gazellen-2019#

 
6x FD gazelle voor Begra Group BV en zusterbedrijf


- klik op de afbeelding voor een grotere versie -