Oplossingen tegen gladheid

Bedrijven, maar ook particulieren met een aanzienlijk buitenoppervlak lopen elk jaar weer tegen dezelfde ongemakken op als de herfst, maar vooral de winter zich doen gelden. Natuurlijk wilt u uw terrein de hele winter door veilig en toegankelijk houden voor uw personeel en/of klanten, maar blader-, sneeuw- en ijsvrij maken en houden kan een zeer inspannende en tijdrovende bezigheid zijn.

Oplossingen

Voor gladheidsbestrijding zsneeuwschuivenijn er verschillende oplossingen. Het strooien van zand, zout of pekel is de makkelijkste. Echter is dit bij zware sneeuwval of ijsvorming vaak niet voldoende. En ook in het geval er metalen stellingen op uw terrein staan of er regelmatig voertuigen over het gestrooide oppervlak moeten rijden, ligt roest al heel snel op de loer.

Is strooien toch noodzakelijk, hierbij enkele strooitips:

– veeg eerst de meeste sneeuw weg
– strooi niet meer dan een handje zout per m²
– zout gaat pas na 10 minuten werken
– strooi niet te veel onder bomen, dat is slecht voor de wortels

Bij lichte sneeuwval kan een eenvoudige sneeuwschuiver of schep ook oplossing bieden. Maar het schijven en scheppen kan een heel arbeidsintensieve oplossing zijn, zeker wanneer het meerdere dagen aaneen sneeuwt. Bovendien schieten deze eenvoudige middelen bij zware sneeuwval tekort.

Machinale veegmachines en sneeuwschuivers

Voor grotere oppervlakken worden de beste en snelste oplossingen dan ook bereikt met professioneel materieel zoals veegmachines en sneeuwschuivers. Er hangt een prijskaartje aan, maar zeker op de lange termijn levert het u veel voordelen en uiteindelijk ook besparing op de kosten op. Veegmachines en sneeuwschuivers zijn namelijk snel en zeer effectief.

De top onder de veegmachines vormen de gemotoriseerde veegmachines. Ze geven perfecte veegresultaten op alle soorten (buiten)verharding. Zo vegen ze naast sneeuw ook probleemloos mos en/of onkruid tussen tegels of stenen vandaan en bladeren, stenen, zand en grond zijn eenvoudig te ruimen.

Frontsweep 70Speciaal voor de komende maanden hebben we dan ook een bijzondere winteraanbieding

De Frontsweep 70 inclusief sneeuwschuif


De Frontsweep veegmachines van Meclean zijn bedoeld voor het vegen van buitenterreinen en geven een perfect veegresultaat op alle soorten bestrating. Robuuste veegmachines met benzinemotor aandrijving.

De Frontsweep wordt ook nog geleverd met een uitgebreid aantal accessoires. Naast de sneeuwschuif kunt u de machine ook nog uitbreiden met een opvangbak, schuifblad, mos- en onkruidborstel, tractorbanden en sneeuwkettingen. Dit alles maakt de Frontsweep machine bijzonder veelzijdig en overal inzetbaar.

Naast sneeuwruimen en vegen, is de Frontsweeper ook uitermate geschikt voor het verwijderen van mos, onkruid en algen. Daarbij zijn de veegmachines inzetbaar voor het vegen van worteldoek en containervelden in bijvoorbeeld de tuinbouw maar ook ideaal voor ondergronden als kunstgras en gravel.

Om de beide wielen en de mos- en onkruidborstel aan te drijven, zijn de Frontsweeps standaard uitgerust met een extra zware motor.

Winteraanbieding: Frontsweep 70 veegmachine incl. sneeuwschuif