Showroom

Update met betrekking tot het coronavirus (Laatste update 28-06-2021); Onze showroom is geopend. Daarbij volgen we nog wel de laatste RIVM-richtlijnen, te weten:
 
  • Was uw handen voor en na uw bezoek.
  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Betaal zoveel mogelijk met pin of contactloos.
In onze showroom wordt over een oppervlakte van 1.500 m2 een groot deel van ons complete assortiment aan u gepresenteerd. Dit betreft zowel nieuwe als gebruikte producten. Daarbij staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om u een rondleiding te geven door ons veelzijdige assortiment.

Daarbij kan direct gekeken worden naar welke mogelijkheden er voor u zijn omtrent de inrichting van uw magazijn in het algemeen of specifieke oplossingen in het bijzonder. Dit alles onder het genot van een heerlijk bakje koffie. Mocht het zo zijn dat uw wensen in onze grote voorraad liggen kunt u dit vaak direct meenemen. Loopt u dus gerust eens binnen om een kijkje te nemen in onze ruim opgezette showroom. U bent van harte welkom.
 
Daarnaast kunt u ook nog steeds een groot deel van ons assortiment online bekijken door middel van een digitale rondleiding door onze showroom.