Systeem vloeren

voor het vergroten van uw opslagruimteU wilt uw magazijn uitbreiden? Dan zou een systeemvloer – ook wel bekend als entresolvloer, tussenvloer of verdiepingsvloer – voor u wel eens dé oplossing kunnen zijn.

Immers, door in de hoogte te werken zijn systeemvloeren een zeer effectieve, degelijke en rendabele oplossing voor het vergroten van uw opslagruimte.Systeemvloeren
zijn op vele plaatsen inzetbaar. Zowel in magazijnen als distributiecentra en productiehallen heeft de systeemvloer zich al lang en breed bewezen. Daarbij kunnen systeemvloeren tussen, onder of boven de bestaande vloeren geplaatst worden. Zo wordt zowel de hoogte als de oppervlakte van uw magazijn zo efficiënt mogelijk gebruikt. Uw producten en pallets kunnen vervolgens met een heftruck op de vloer geplaatst worden.  

Bent u op zoek naar een systeemvloer voor een heel aantrekkelijke prijs, dan kunt u bij ons ook terecht voor gebruikte systeemvloeren. Een gebruikte magazijnvloer of systeemvloer hoeft namelijk helemaal niet ten koste te gaan van de kwaliteit. Bovendien hebben we jarenlange ervaring met systeemvloeren leggen, dus ook voor de montage van uw magazijnvloer kunt u bij ons terecht.

Kom gerust eens langs in onze showroom of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat voor u klaar.