102 resultaten

Entresolvloeren

Als u de opslagcapaciteit van uw magazijn wilt vergroten, kunt u meer ruimte creëeren door een entresolvloer – ook wel bekend als tussenvloer - te plaatsen. Deze entresolvloeren kunnen net als andere systeemvloeren, geplaatst worden tussen, onder of boven de bestaande vloeren. Zowel de hoogte als de oppervlakte van uw magazijn wordt dan zo efficiënt mogelijk gebruikt.

VOLLEDIGE TEKST
Filter-menu

Verdubbel de ruimte in uw magazijn

Onze entresolvloeren zijn leverbaar in verschillende afmetingen en vormen en kunnen precies volgens uw wensen geplaatst worden. In sommige gevallen kan dit leiden tot een verdubbeling van de ruimte van uw magazijn. Daarnaast zijn de vloerconstructies uitstekend te combineren met bordestrappen en steektrappen en andere tussenvloer benodigdheden zoals stalen of houten railings, kantelhekken, schuifhekken en zelfs led-verlichting / armaturen.

Alle vloeren worden samengesteld uit materialen die bij gerenommeerde Europese producenten worden gefabriceerd. Door een grote afname kunnen wij onze entresolvloeren aanbieden tegen een uiterst scherpe tarieven, zo niet de scherpste!

entresolvloer entresolvloer entresolvloer entresolvloer entresolvloer entresolvloer

- klik op een afbeelding voor een vergroting -

Het plaatsen van entresolvloeren

Begra levert entresolvloeren in diverse afmetingen, vorm en kleur. Zelfs voor gebruikte entresolvloeren kunt u bij ons terecht. En waarom uw eigen entresolvloer maken? Wij hebben jarenlange ervaring met de montage van magazijnstellingen, entresolvloeren en trappen. Levering als bouwpakket behoort dan ook tot de mogelijkheden, maar indien gewenst komen wij de maten bij u opnemen. In dit geval verzorgen wij het transport en de montage. Alle schriftelijke aanbiedingen worden keurig vermeld op onze tekeningen met maatvoering, zo weet u altijd waarop onze prijzen zijn gebaseerd. Ons team staat voor u klaar.

Wilt u graag weten welke voordelen een entresolvloer voor u kan opleveren, of wilt u graag gedegen advies over de inrichting van uw magazijn in het algemeen? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op door te bellen naar +32 3 361 17 62 of een e-mail te sturen naar klantenservice@begra.be.

aanvraag entresolvloer
entresol

AdresgegevensEigenschappen entresolvloer


Service en toebehoren


- klik op de foto voor extra toelichting -


* = verplicht veld