Van zzp-er tot multinational vinden hier wat ze zoeken.

Onlangs stonden we met een advertorial in de “De ondernemer”, een katern van het Brabants Dagblad. 

Hieronder het artikel

Begra Magazijninriching BV in Oss is gespecialiseerd in magazijninrichting. Het bedrijf heeft een breed assortiment met alle voorkomende stellingen, tussenvloeren, compleet met trappen en relingen. “Maar mensen kunnen hier ook terecht voor één archiefkast”, vertelt directeur Jorg Zwaans, “want ook die leveren we. We zijn er voor elke ondernemer, van zzp’er tot multinational.”

Begra is in slechts negen jaar uitgegroeid tot een leverancier van formaat. Letterlijk, want de artikelen die de onderneming de markt te bieden heeft, beslaan een oppervlak van maar liefst twaalfduizend vierkante meter. Zwaans: “We hebben nagenoeg alle grote merken op voorraad, nieuw en jong-gebruikt. Door dat grote volume weten we de prijs laag te houden. Daar komt bij dat we het hele aanschaftraject kunnen verzorgen: van advies, ontwerp en fabricage tot montage en begeleiding na de koop.”

> 7.000 bedrijven per jaar

Die service na de aanschaf bestaat bijvoorbeeld uit periodieke magazijninspecties en andere soorten keuringen om veiligheid in magazijnen optimaal waar te borgen. Een belangrijke dienst, maar qua omvang niet te vergelijken met de aantallen artikelen die vanuit Oss hun weg vinden naar bedrijven in Nederland en België. Zwaans legt uit dat ondernemers voor allerlei magazijnstellingen en zelfs heftrucks bij hem kunnen aankloppen, maar ook voor een werkbank, een paktafel of losse kunststof bakken. “Álles voor het magazijn en daarnaast een selectie van werkplaats-/ winkel- en kantoorinrichting”.

Inmiddels heeft zo’n vijf procent van alle bedrijven in Nederland – groot en klein –  al eens zaken gedaan met Begra. “Dat zijn toch ruim veertigduizend bedrijven die we bediend hebben”, rekent Zwaans voor. “Ze nemen ons in de arm bij nieuwbouw, als ze verhuizen, of als ze hun magazijnen uitbreiden en meer oppervlak nodig hebben. Neem bijvoorbeeld onze flexibele verdiepingsvloer: daarmee verdubbelen ze in een handomdraai hun vloeroppervlak.”

Wie met eigen ogen wil zien wat Begra te bieden heeft, is van harte welkom in de showroom aan de IJsselstraat in Oss. Handig en snel artikelen bestellen via de Begra-website is eveneens mogelijk.

Één van de magazijnen bij Begra:  “Alle artikelen zijn direct leverbaar.”