Verdiepingsvloeren

U wilt meer meer ruimte creëren in uw magazijn of dc? Dan zou een verdiepingsvloer wel eens de uitkomst kunnen bieden. Een verdiepingsvloer is een dragende constructie bestaande uit een of meer etages en daarmee ideaal om uw magazijnruimte uit te breiden. Een verdiepingsvloer kan zomaar resulteren in een verdubbeling van uw bedrijfruimte. Daarbij vermijdt u een extra verbouwing of verhuizing. 

Dus bij de aanschaf van een verdiepingsvloer bent u verzekerd van een gunstige "Return on Investment". Verdiepingsvloeren in de gangbare afmetingen kunnen we direct uit voorraad leveren, maar uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor maatwerk. 

verdiepingsvloer verdiepingsvloer verdiepingsvloer verdiepingsvloer verdiepingsvloer verdiepingsvloer

Bekijk hier ons actuele aanbod nieuwe verdiepingsvloeren.

Gebruikte verdiepingsvloeren

Om op de kosten te besparen, kunt u bij ons terecht voor een gebruikte verdiepingsvloer welke we het hele jaar op voorraad hebben. Het feit dat een verdiepingsvloer gebruikt is, doet niets af aan de kwaliteit, aangezien al onze gebruikte tussenvloeren worden samengesteld uit materialen die bij gerenommeerde Europese producenten worden gefabriceerd. Bovendien worden alle materialen eerst zorgvuldig gecontroleerd en indien nodig, gerepareerd alvorens we ze aanbieden. 

Net als onze nieuwe verdiepingsvloeren zijn ook onze gebruikte vloeren direct uit voorraad leverbaar in verschillende afmetingen en vormen. Hierdoor kunnen de vloeren precies naar uw wensen geplaatst worden. Indien gewenst verzorgen we ook de montage voor u.

Mocht u op zoek zijn naar een verdiepingsvloer, neem dan gerust contact met ons voor meer informatie op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Begra Informatieaanvraag

Begra Informatieaanvraag