Vermijd kou en bespaar tegelijkertijd op uw kosten

tochtlamellenDe winter staat weer voor de deur en elk jaar leidt dit vooral in magazijnen, distributiecentra en op werkplaatsen weer tot dezelfde ongemakken. Een hoger ziekteverzuim en verminderd werkplezier als gevolg van overlast die ontstaat door middel van tocht, vocht, stof en kou.

Een heel eenvoudige en bijna vanzelfsprekende oplossing hiervoor is afscherming door middel van tochtlamellen. Deze vorm van afscherming beschermt uw medewerkers namelijk tegen de nadelige invloeden van de natuur en zorgen voor een prettig arbeidsklimaat.
Naast een prettig arbeidsklimaat is de plaatsing van een lamellenafscherming ook nog eens een kostenbesparende maatregel. Denk hierbij aan verminderde stookkosten en een lager ziekteverzuim.


Nieuwsgierig naar de voordelen van tochtlamellen voor uw magazijn of werkplaats? Download hier ons offerte aanvraagformulier. Met behulp van dit formulier kunt u snel en gemakkelijk een offerte-aanvraag bij ons plaatsen. Vul de gewenste gegevens in, zend het formulier vervolgens per fax of mail aan ons retour en wij sturen wij u zo spoedig mogelijk een offerte.

Het faxnummer is 0412 638 707.

Het is natuurlijk ook mogelijk om per e-mail meer informatie op te vragen of contact op te nemen met een van onze medewerkers.

Hoofdvestiging Begra Magazijninrichting BV

IJsselstraat 9-13
5347 KG Oss
Nederland

Tel - nl: +31 (0)412 667650
Tel - be: +32 (0)3 555 91 90
Fax - nl: +31 (0)412 638707
E-mail: info@begra.nl