Verrijdbare grootvakstellingen

Een verrijdbare grootvakstelling – ook wel breedvlakstelling genoemd - is een reguliere grootvakstelling met twee of drie verdiepingen welke verplaatsbaar is binnen uw magazijn. De mobiele mogelijkheden maakt ze heel toegankelijk en zorgen ervoor dat u zo efficiënt mogelijk om kunt gaan met de beschikbare ruimte. Ideaal voor bijvoorbeeld opslag van uw archief.

Maar ook indien u gebruik maakt van zware opslag die u vrij door uw magazijn wilt verplaatsen, is een verrijdbare grootvakstelling uitermate voor u geschikt.

Ruimtebesparing

Een ander voordeel is dat een verrijdbare grootvakstelling het oppervlak van uw gangpaden fors terug kan brengen, wat u een aanzienlijke ruimtebesparing oplevert. Onbenutte gangen kunnen namelijk eenvoudig worden getransformeerd tot nieuwe magazijnruimte.

Bent u geïnteresseerd in een verrijdbare grootvakstelling, bekijk dan ons online assortiment of neem contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze om uw opslagruimte zo efficiënt mogelijk in te richten.