Warehousing, duurzaamheid en gevaarlijke stoffen

De belangrijkste thema's voor 'Transport & Logistics 2013' worden warehousing, duurzaamheid en gevaarlijke stoffen. Althans, rond deze drie hoofdthema's wordt het nieuwe programma van de beurs voor 2013 opgebouwd. Daarbij kunt u oplossingen voorstellen bij opdrachtgevers welke zijn afgestemd op hun behoeften in de sector logistiek en transport die constant in beweging is.

Eén van de hoofdthema's op de beursvloer is dus duurzaamheid. Door de hoge brandstofprijzen, de normen uit Brussel en de toenemende maatschappelijke vraag is juist duurzaamheid op dit moment voor de bezoeker een economische kans.

logistiek en transport

Vragen die beantwoord gaan worden, zijn hoe bestellingen, voorraad en mensen efficiënt kunnen worden ingezet om in te spelen op de veranderende vraagpatronen. Met uiteindelijk doel het beheren van de goederenstromen. Een andere inspiratiebron op de beursvloer is duurzaamheid. Door de hoge brandstofprijzen, de normen uit Brussel en de toenemende maatschappelijke vraag moet duurzaamheid door bedrijven worden gezien als economische kans.

Het derde thema, gevaarlijke stoffen, benadrukt de regels waar opslag en transport van dergelijke stoffen aan moet voldoen. Oftewel kostenreductie, ICT en cloud oplossingen, internet logistiek, biobrandstoffen, synchromodaliteit en opslag en vervoer van gevaarlijke stoffen, dat zijn de onderwerpen die de revue zullen passeren op 'Transport & Logistics 2013'.

Uiteindelijk doel: het zo goed mogelijk beheren van de goederenstromen. Of wellicht heeft u zelf oplossingen op het gebied van magazijninrichting, internet logistiek, ICT, synchromodaliteit, opslag en transport van gevaarlijke stoffen of biobrandstoffen.

Voor leveranciers van logistieke diensten, producten en processen is deelnemen aan 'Transport & Logistics 2013' een ideale manier om in contact te komen met beslissingsbevoegden uit de transport en logistieke sector.

De vakbeurs voor efficiënte beheersing van goederenstromen staat gepland op woensdag 13 en donderdag 14 maart in Ahoy Rotterdam.

Meer informatie over op EasyFairs:

www.easyfairs.com