Wederom mogen we ons tot de FD Gazellen rekenen!

Recentelijk zijn vanuit de verschillende categorieën over geheel Nederland 680 FD Gazellen bekend gemaakt. Het belangrijkste criterium om deze erkenning te krijgen is een onafgebroken en gezonde omzetgroei van minimaal 20% over de laatste drie boekjaren. Met 48% voldeden we hier weer aan!

Dit jaar is de vierde keer dat Begra deze FD gazelle award in ontvangst mag nemen. Extra heugelijk feit hierbij is dat dit jaar vier zusterbedrijven zijn aansloten. Zie hieronder de resultaten:

Categorie Klein (250k tot 2 mln): 
-Safety Support BV positie 52, regio Zuid Nederland. Groei: 85%
-B&R Products vof positie 70, regio Zuid Nederland. Groei: 76%
-AVM Waalwijk BV positie 72, regio Zuid Nederland. Groei: 24%

Categorie Middelgroot (2 mln tot 10 mln):
-Magazijnplein BV positie 88, regio Oost Nederland. Groei: 77%

Categorie Groot (10 mln<):
-Begra Magazijninrichting B.V. positie 17, regio Zuid Nederland. Groei: 48%

In het totaal zijn we met de groep Optimum Storage Solutions BV in totaliteit 60% gegroeid in omzet en 13% in FTE.

Groei:

Groei op zichzelf is nooit een doel geweest van onze organisatie. Echter, het is wel een afgeleide geweest van een ander doel. Namelijk het doel om erkend te worden als de meest toonaangevende en complete magazijninrichter voor Nederland en België.

Mocht je meer willen lezen over onze visie en missie, ook deze staat online:
https://www.begra.nl/over-begra/visie-en-missie-p5088-nl.html

Hoe dan?

Dit doen we door continu aandacht te geven aan ons groeiend en steeds vollediger aanbod van Magazijninrichting. Hierbij staan kwaliteit, communicatie, snelheid, betrouwbaarheid, afspraken nakomen centraal. Elke dag proberen hiermee een stapje verder te komen door ons te concentreren op deze vijf eigenschappen. Om hierin te verbeteren zoeken we kansen via reviews en klantopmerkingen. Dit doen we op transparante wijze! Alle opmerkingen en onze vervolgacties daarop zijn online in te zien: https://www.kiyoh.nl/begra_magazijninrichting_bv_/ 

Dankbaarheid:

Om de stappen te maken die we maken zijn in onze ogen drie zaken essentieel. Namelijk betrouwbare klanten, kwalitatieve leveranciers en betrokken collega’s. Klanten omdat we zonder niet kunnen bestaan en omdat ze ons klankbord zijn om ons doel te bereiken. Leveranciers omdat zij de basis vormen voor ons streven naar kwaliteit. Collega’s omdat zij het bedrijf zijn. Zonder mensen geen bedrijf. De waardering in het behalen van deze awards gaat dan ook vooral uit naar onze klanten, leveranciers en collega’s!

 
5x FD gazelle voor Optimum Storage Solutions


- klik op de afbeelding voor een grotere versie -