Werkkleding en bedrijfskleding

werkkleding en bedrijfskledingWe zijn verheugd u mede te kunnen delen dat we onlangs ons assortiment hebben uitgebreid en wel met werkkleding. Een logische keuze want zoals bekend staat veiligheid in magazijn en werkplaats bij ons hoog in het vaandel. Goede werkkleding is daar een essentieel onderdeel van.


Dat is ook exact de reden dat we niet gekozen hebben voor gewone werkkleding, maar voor producten van het merk Helly Hansen en kenners weten dat Helly Hansen staat voor absolute topkwaliteit kleding voor werk en vrije tijd.

Droog, warm en veilig op het werk

Die goede naam heeft het niet in een jaar opgebouwd. Een 130 jaar geleden startte kapitein Helly Juell Hansen met de productie van waterdichte kleding voor zeelui. Vanaf dat moment is het merk een begrip op het gebied van de ontwikkeling van robuuste kwaliteitskleding. Door de jarenlange ervaring en vakmanschap is de kleding bestand tegen de meest extreme werkomstandigheden en draagt het direct bij aan de functionaliteit, het welzijn, de gezondheid en de veiligheid van de drager.

Daarnaast biedt Helly Hansen werkkleding binnen textiele engineering ook een breed scala aan maatwerkoplossingen voor diegenen waarbij goede werkkleding een vereiste is om veilig te kunnen werken.

Bekijk ons ruime aanbod aan werkkleding en bedrijfskleding en selecteer indien nodig de toegepaste kledinglijnen in uw vakgebied.

Bekijk ook eens ons complete assortiment voor uw magazijninrichting of werkplaatsinrichting.