5 resultaten

Doorrolstelling

Doorrolstellingen zijn zowel elektronisch als door zwaartekracht aangedreven verkrijgbaar. Begra biedt een breed arsenaal aan zwaartekracht aangedreven doorrolbanen. Zowel voor dozen als voor pallets, nieuw en jong-gebruikt. Het toepassen van doorrolbanen in een  magazijn biedt u diverse voordelen ten opzichte van een traditioneel opslagsysteem. Het grootste voordeel van een doorrolstelling systeem is ruimtebesparing. Dit komt door de compacte uitvoering van het opslagsysteem. Daarnaast kan er op een vrij eenvoudige en doordachte manier een FIFO (First In / First Out) en LIFO (Last In / First Out) systeem worden gecreëerd. Voor meer informatie over doorrolstellingen en hun toepassingen, zie ook: doorrolstellingen in de praktijk.

FIFO (FIRST IN / FIRST OUT)

Onze doorrolstellingen garanderen een efficiënte en compacte opslag van gepalletiseerde goederen. De pallets rollen onder zwaartekracht van de ingavezijde over de rollenbaan naar de uitnamezijde. Met dit systeem worden pallets volgens het first-in / first-out (FIFO) principe opgeslagen. Daarnaast kunt u bij Begra ook terecht voor uw push-back stelling.

Pushback doorrolstellingen

Een pushback doorrolstelling is een variant op de bovenstaande doorrolstellingen. Bij een pushback systeem worden goederen namelijk verwerkt volgens het last-in / first-out (LIFO) principe. Dit houdt in dat pallets of dozen op kaders in licht hellende rails geplaatst worden. De eerste pallet wordt dan naar achter geduwd wanneer er een nieuwe pallet wordt toegevoegd. De laatst geplaatste pallet wordt er vervolgens weer als eerste afgehaald. Het push back systeem is zowel verkrijgbaar uitgevoerd als rollensysteem als op basis van trolleys.

LIFO (LAST-IN / FIRST-OUT)

Door een push backsysteem met rollenbanen/trolleys uit te voeren, ontstaat een last-in / first-out (LIFO) systeem. Pallets worden in dit geval aan dezelfde zijde in- en uitgeladen. Een heftruck duwt de pallets vervolgens aan de ingavezijde op de rollenbaan/trolley. Door de zwaartekracht rollen de pallets vervolgens automatisch terug naar de in- en uitgavezijde.

VOLLEDIGE TEKST
Filter-menu

Begra Informatieaanvraag

Begra Informatieaanvraag