• /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
Sluiten
Sluiten

Hoekbeschermers

Wanneer u een magazijn of werkplaats heeft, dan staat veiligheid voor uw medewerkers voorop. U wilt uw medewerkers beschermen tegen allerlei ongevallen, waaronder vallende producten of pallets door een aanrijding met de magazijnstelling. Begra heeft dé oplossing voor u in huis: hoekbeschermers! Lees hier meer over waarom hoekbeschermers belangrijk zijn in uw magazijn of op de werkplaats.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2Producten

per pagina
 1. Hoekbeschermer BT 400mm
  BM014-0001-A Hoekbeschermer BT 400mm

  Vanaf 23,95

  Binnen 2 werkdagen
 2. Hoekbeschermer 400 mm geel
  BM014-0002-A Hoekbeschermer 400 mm geel

  Vanaf 24,00

  Binnen 2 werkdagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

2Producten

per pagina

Wat zijn hoekbeschermers?

Hoekbeschermers zijn onmisbaar in het magazijn als het op veiligheid aankomt. Hoekbeschermers zorgen ervoor dat magazijnstellingen stevig op hun plaats blijven staan, met name wanneer er per ongeluk tegenaan gereden wordt. In een magazijn wordt snel gewerkt, zodat alle orders zo spoedig mogelijk ingepakt en verzonden kunnen worden. Daardoor kan het weleens gebeuren dat een medewerker met een transportvoertuig tegen een stelling aanrijdt. Met (BT) hoekbeschermers van Begra bent u verzekerd van een stevige bescherming van uw stellingen. 

Hoekbeschermers in het magazijn zijn verplicht. Bij een keuring kan de afwezigheid van hoekbeschermers ervoor zorgen dat het magazijn afgekeurd wordt. Voorziet u uw stellingen van gele hoekbeschermers, dan moet u deze altijd verankeren in de grond. Weet u niet goed hoe u de hoekbeschermers het beste kunt monteren? Begra helpt u daar met onze montageservice graag bij!

Hoekbeschermers van metaal voor uw magazijn

Bij Begra kunt u hoekbeschermers van metaal voor uw magazijn aanschaffen. Onze BT hoekbeschermers kunt u in de kleur geel-zwart aanschaffen en overige hoekbeschermers zijn geel van kleur (RAL 1018). Hoekbeschermers van metaal zijn specifiek geel of geel-zwart, zodat ze goed opvallen in het magazijn. Zo kunnen medewerkers op tijd voor de stelling uitwijken met transportwagens. Mocht dat een keer niet lukken, dan vangen onze gele hoekbeschermers van metaal de klap perfect op. De hoekbeschermers zijn 400 mm hoog en 4 mm dik, wat meer dan voldoende is om meerdere impacts van heftrucks aan te kunnen. 

Hoekbeschermers zijn niet alleen geschikt voor het magazijn, maar kunnen ook optimaal ingezet worden op een werkplaats. Iedere werkplaats heeft stellingen of kasten staan die voorzien kunnen worden van extra bescherming. Hoekbeschermers voorkomen schade aan stellingen en vallende producten die letsel bij medewerkers kunnen veroorzaken. Niets werkt zo goed als gele hoekbeschermers van Begra!

De hoekbeschermers van Begra:

 • BT hoekbeschermers: 400 mm hoog en 4 mm dik. Deze hoekbeschermers koopt u inclusief bijbehorende ankerbouten.
 • Gele hoekbeschermers: 400 mm hoog en 4 mm dik. De bevestiging van deze gele hoekbeschermers zit aan de binnenkant.

Hoekbeschermers bestellen bij Begra

Wanneer u hoekbeschermers van metaal wilt bestellen, dan zit u bij Begra goed. U kunt uw gele hoekbeschermers voor uw magazijn of werkplaats gemakkelijk in onze webshop aanschaffen. Heeft u vragen over hoekbeschermers van metaal voor uw werkplaats of magazijn? Neemt u dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.

Back to top