• /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
Sluiten
Sluiten

Stellingladders

Stellingladders zijn ideaal voor verschillende branches, zoals magazijnen, winkels en bibliotheken. Bij Begra kunt u diverse typen stellingladders aanschaffen om uw werkzaamheden te vergemakkelijken. Onze stellingladders zijn licht van gewicht, maar van zeer stevig materiaal. U koopt uw stellingladders snel en eenvoudig online.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-12van15producten

Pagina
per pagina
 1. Stellingladder verrijdbaar Zarges Comfortstep Trec LH 6 treden
  BM538-045-081-A Stellingladder verrijdbaar Zarges Comfortstep Trec LH 6 treden
  876,00 1.059,96
  Binnen 16 werkdagen
 2. Stellingladder inhanghaken Zarges Comfortstep LH 6 treden
  BM538-045-074-A Stellingladder inhanghaken Zarges Comfortstep LH 6 treden
  429,00 519,09
  Binnen 16 werkdagen
 3. Stellingladder inhanghaken Zarges Comfortstep LH 7 treden
  BM538-045-075-A Stellingladder inhanghaken Zarges Comfortstep LH 7 treden
  467,00 565,07
  Binnen 16 werkdagen
 4. Stellingladder inhanghaken Zarges Comfortstep LH 8 treden
  BM538-045-076-A Stellingladder inhanghaken Zarges Comfortstep LH 8 treden
  519,00 627,99
  Binnen 16 werkdagen
 5. Stellingladder inhanghaken Zarges Comfortstep LH 9 treden
  BM538-045-077-A Stellingladder inhanghaken Zarges Comfortstep LH 9 treden
  557,00 673,97
  Binnen 16 werkdagen
 6. Stellingladder inhanghaken Zarges Comfortstep LH 10 treden
  BM538-045-078-A Stellingladder inhanghaken Zarges Comfortstep LH 10 treden
  602,00 728,42
  Binnen 16 werkdagen
 7. Stellingladder verrijdbaar Zarges Comfortstep Trec LH 7 treden
  BM538-045-082-A Stellingladder verrijdbaar Zarges Comfortstep Trec LH 7 treden
  915,00 1.107,15
  Binnen 16 werkdagen
 8. Stellingladder verrijdbaar Zarges Comfortstep Trec LH 8 treden
  BM538-045-083-A Stellingladder verrijdbaar Zarges Comfortstep Trec LH 8 treden
  974,00 1.178,54
  Binnen 16 werkdagen
 9. Stellingladder verrijdbaar Zarges Comfortstep Trec LH 9 treden
  BM538-045-084-A Stellingladder verrijdbaar Zarges Comfortstep Trec LH 9 treden
  1.024,00 1.239,04
  Binnen 16 werkdagen
 10. Stellingladder verrijdbaar Zarges Comfortstep Trec LH 10 treden
  BM538-045-085-A Stellingladder verrijdbaar Zarges Comfortstep Trec LH 10 treden
  1.071,00 1.295,91
  Binnen 16 werkdagen
 11. Stellingladder inhanghaken Zarges Stella LH 6 treden
  BM538-045-140-A Stellingladder inhanghaken Zarges Stella LH 6 treden
  303,00 366,63
  Binnen 16 werkdagen
 12. Stellingladder inhanghaken Zarges Stella LH 12 treden
  BM538-045-141-A Stellingladder inhanghaken Zarges Stella LH 12 treden
  342,00 413,82
  Binnen 16 werkdagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-12van15producten

Pagina
per pagina

Stellingladders: hoe gebruikt u ze?

U kunt stellingladders voor verschillende doeleinden gebruiken. Idealiter gebruikt u stellingladders als u in de hoogte moet werken en gemakkelijk bij een product moet kunnen. Deze producten variëren aanzienlijk; van kleding in een winkel tot documenten in een archief. Stellingladders zijn schuine ladders, die u in staat stellen de ladder tegen een kast te zetten. Zo kunt u niet alleen makkelijk bij een product, maar ook veilig te werk gaan.

Diverse typen stellingladders

Er zijn diverse typen stellingladders die u bij Begra kunt kopen. Zo zijn er stellingladders met inhanghaken die u gemakkelijk kunt bevestigen aan een geleidingsrail. Daarnaast kan de ladder op gewenste hoogte worden ingesteld, zodat u flexibel kunt werken. 

Wilt u nog soepeler en sneller werken? Dan kunt u kiezen voor verrijdbare stellingladders. Zo kunt u gemakkelijk heen en weer bewegen langs de stellingkast. 

Stellingkasten van Begra zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, van 6 tot 14 treden. Wanneer u graag advies wilt over welk type ladder het beste bij u past, neemt u contact met ons op. 

Stalen bibliotheekladder en bibliotheekladder op wielen

Stellingladders kunnen onder andere goed gebruikt worden in een bibliotheek. In dat geval kunt u ze ook wel bibliotheekladder noemen. Bij Begra kunt u terecht voor een stalen bibliotheekladder met inhanghaken die u gemakkelijk vast kunt zetten en zo veilig kunt archiveren. Wanneer u juist flexibeler te werk moet kunnen gaan, dan raden we de bibliotheekladder op wielen aan. Deze is verrijdbaar en kan in ruststand vastgezet worden. 

Branches 

Stellingladders worden in diverse branches gebruikt. Over het algemeen komt u deze handige ladders tegen in archieven en bibliotheken. Dan staan ze vooral bekend onder de naam bibliotheekladder, al dan niet op wielen. De stalen bibliotheekladder kan daarnaast ingezet worden in winkels waar producten hoog in een kast of stelling liggen, al dan niet ten behoeve van opslag. Medewerkers kunnen dankzij de stellingladder gemakkelijk bij producten en de voorraad aanvullen.

De ladders komen ook goed van pas in het magazijn. De stellingladder is uitgerust met inhanghaken voor bevestiging aan een geleiderail en twee parkeerhaken om hem loodrecht tegen de stelling te hangen wanneer niet in gebruik. Hierdoor is een stellingladder snel bereikbaar of op te bergen en neemt deze zeer weinig ruimte in.. Met een stellingladder kunt u veilig en comfortabel uw werkzaamheden uitvoeren, omdat u niet boven uw macht hoeft te werken. Dankzij onze verrijdbare ladders kunt u ook nog eens snel te werk gaan als u vlot diverse producten van de stelling wilt pakken. 

Wilt u meer informatie over onze stellingladders of andere producten voor uw magazijninrichting? Neemt u gerust contact met ons op, we helpen u graag.

Veelgestelde vragen over stellingladders

Waar gebruik je stellingladders voor?

Stellingladders zet u in wanneer u veelvuldig en snel hooggeplaatste producten uit bijbvoorbeeld stellingkasten moet pakken.. Zo kunt u gemakkelijk producten pakken of documenten en boeken archiveren, zonder boven uw macht te moeten werken.

Wat is het voordeel van een verrijdbare stellingladder?

Een verrijdbare stellingladder of bibliotheekladder op wielen heeft als voordeel dat u snel en flexibel kunt werken. Als diverse producten verdeeld zijn over één grote stelling, kunt u dankzij een verrijdbare stellingladder eenvoudig heen en weer bewegen, waardoor de productiviteit verhoogd wordt. 

Moet ik een verrijdbare stellingladder vastzetten tijdens of na gebruik?

Een bibliotheekladder op wielen kunt u tijdens gebruik vastzetten als u niet van de ene kant naar de andere kant hoeft te rijden. Het wordt aangeraden om de verrijdbare ladder te vergrendelen bij gebruik zodat deze niet kan bewegen als u erop staat. Zo heeftu altijd een veilige werkomgeving. Om de ladder snel en eenvoudig te verplaatsen ontgrendelt u hem en rijdt hem naar de gewenste locatie.

Hoe elke type ladder met hoeveel treden ik nodig heb?

Wanneer u graag heen en weer wilt kunnen bewegen, dan is een bibliotheekladder op wielen aan te raden. Zo niet, dan volstaat een gewone stellingladder. Wat betreft treden: hoe meer treden de ladder heeft, hoe hoger u kunt werken.

Wat is het verschil tussen stellingladders en een bibliotheekladder?

Er zit geen verschil tussen stellingladders en een bibliotheekladder. Het zijn synoniemen van elkaar, omdat stellingladders van oudsher in bibliotheken en archieven gebruikt worden. Tegenwoordig zijn ze inzetbaar in allerlei verschillende branches, waardoor we de term stellingladder toepassen.

Hoe weet ik of de inhanghaken op mijn stelling of kast passen? 

De inhanghaken van de stellingladder passen op de geleidingsrail. Deze railvoorziening is los verkrijgbaar. 

Verkopen jullie ook losse rails? 

Ja, stellingladders en de bijbehorende railgeleiding met accessoires worden los van elkaar verkocht. Zo kunt u zelf kiezen over welke lengte u de railgeleiding wilt hebben.

Stellingladders kopen bij Begra: contact

Wanneer u op zoek bent naar stellingladders of stalen bibliotheekladders met of zonder wielen, dan bent u bij Begra aan het juiste adres. Onze stellingladders zijn niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar ook scherp geprijsd. Heeft u vragen over de stellingladders van Begra of wilt u weten welk type het beste bij u past? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen. Als expert op het gebied van magazijninrichting, kunt u rekenen op deskundig advies.

Back to top