• /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
Sluiten
Sluiten

Gebruikte tussenvloeren - entresolvloeren

Het feit dat een tussenvloer, entresolvloer of verdiepingsvloer gebruikt is, wil niet zeggen dat dit afdoet aan de kwaliteit. Al onze gebruikte tussenvloeren worden samengesteld uit materialen die bij gerenommeerde Europese producenten worden gefabriceerd. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze gebruikte vloeren garanderen. Net als onze nieuwe entresolvloeren / tussenvloeren zijn ook onze gebruikte vloeren direct uit voorraad leverbaar. Ook de montage kunnen we voor u verzorgen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-12van15producten

Pagina
per pagina
 1. Image
  BM531-3085-B Deels gebruikte entresolvloer, verdiepingsvloer BT 12000x5250x3000 mm (lxbxh)

  Vanaf 4.345,00 5.257,45

  Binnen 5 werkdagen
 2. Deels gebruikte entresolvloer, verdiepingsvloer BT 9230x5900x3000 mm (lxbxh)
  BM531-3076-B Deels gebruikte entresolvloer, verdiepingsvloer BT 9230x5900x3000 mm (lxbxh)

  Vanaf 3.975,00 4.809,75

  Binnen 5 werkdagen
 3. Deels gebruikte entresolvloer, verdiepingsvloer BT 9230x5640x3000 mm (lxbxh)
  BM531-3075-B Deels gebruikte entresolvloer, verdiepingsvloer BT 9230x5640x3000 mm (lxbxh)

  Vanaf 3.800,00 4.598,00

  Binnen 5 werkdagen
 4. Image
  BM531-3084-B Deels gebruikte entresolvloer, verdiepingsvloer BT 9200x6000x3000 mm (lxbxh)

  Vanaf 3.530,00 4.271,30

  Binnen 5 werkdagen
 5. Image
  BM531-3083-B Gebruikte entresolvloer, verdiepingsvloer BT 9500x6000x3000 mm (lxbxh)

  Vanaf 3.420,00 4.138,20

  Binnen 5 werkdagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-12van15producten

Pagina
per pagina

Entresolvloer (gebruikt)

Een entresolvloer (gebruikt) is een vloer die als het ware tussen twee verdiepingen (tussen de begane grond en het dak van uw magazijn) geplaatst kan worden. Een entresolvloer wordt ook wel een tussenvloer of verdiepingsvloer genoemd. Deze tussenvloer biedt u vervolgens extra ruimte waar u goederen kwijt kunt die u op andere plekken niet meer op kunt slaan. Omdat deze vloer als het ware tussen de verdiepingen in ‘zweeft’, neemt deze geen enkele ruimte in beslag op de begane grond.

Wilt u graag weten welke voordelen een tussenvloer voor u kan opleveren, of wilt u graag advies over de inrichting van uw magazijn in het algemeen? Vraag dan gratis een offerte aan of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Gebruikte verdiepingsvloeren

Wilt u graag besparen op de kosten van een entresolvloer? Dan kunt u bij ons zowel nieuwe als gebruikte verdiepingsvloeren kopen. Een gebruikte verdiepingsvloer voor uw magazijn wordt altijd goed door ons gecontroleerd en gekeurd; zo geniet u altijd van de beste kwaliteit entresol verdiepingsvloer. Alle gebruikte tussenvloeren van Begra worden samengesteld uit materialen die bij gerenommeerde Europese producenten worden gefabriceerd. Net als onze nieuwe entresolvloeren zijn ook onze gebruikte entresolvloeren direct uit voorraad leverbaar. Het feit dat een verdiepingsvloer gebruikt is, doet niets af aan de kwaliteit, aangezien al onze gebruikte tussenvloeren worden samengesteld uit materialen die bij gerenommeerde Europese producenten worden gefabriceerd. Bovendien worden alle materialen eerst zorgvuldig gecontroleerd en indien nodig, gerepareerd alvorens we ze aanbieden.

Net als onze nieuwe verdiepingsvloeren zijn ook onze gebruikte vloeren direct uit voorraad leverbaar in verschillende afmetingen en vormen. Hierdoor kunnen de vloeren precies naar uw wensen geplaatst worden. Indien gewenst verzorgen we ook de montage voor u.

De ruimte in uw magazijn of dc uitbreiden? Dan zou een verdiepingsvloer weleens de oplossing voor u kunnen betekenen. Begra levert verdiepingsvloeren in elke gewenste afmeting en geschikt voor iedere branche.

Gebruikte entresolvloer te koop bij Begra

Wilt u een gebruikte entresolvoer, gebruikte tussenvloer of gebruikte verdiepingsvloer kopen? Begra is dé kenner op gebied van magazijninrichting van Nederland. Wanneer u ervoor kiest om een tweedehands entresolvloer te kopen bij Begra, bent u gegarandeerd van kwaliteit. Alle gebruikte tussenvloeren van Begra worden samengesteld uit materialen die bij gerenommeerde Europese producenten worden gefabriceerd. Hierdoor kan Begra de kwaliteit van de gebruikte verdiepingsvloeren garanderen. Net als onze nieuwe entresolvloeren zijn ook onze gebruikte entresolvloeren direct uit voorraad leverbaar.

Veelgestelde vragen over gebruikte entresolvloeren 

Wie verzorgt de montage en demontage van tweedehands entresolvloeren?

Begra zorgt ervoor dat uw tweedehands entresolvloeren op tijd geleverd worden. Naast levering, kunnen we tevens de (de-)montage van uw gebruikte entresolvloer of tussenvloer voor u verzorgen. Indien nodig wordt de tussenvloer ook voorzien van trappen, leuningwerk of een palletopzetplaats. 

Kan ik mijn gebruikte tussenvloer uitbreiden?

Ja, uitbreiding of verandering van uw nieuwe entresolvloer is eigenlijk altijd mogelijk. Bij gebruikte entresolvloeren zijn we afhankelijk of hetzelfde materiaal nog beschikbaar is. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Waarom Begra voor uw entresolvloer (gebruikt)?

Bij Begra hebben we ruime ervaring op het gebied van montage van magazijnstellingen, en daarmee ook van tussenvloeren. U kunt daarbij voor een bouwpakket kiezen, maar indien gewenst komen we persoonlijk de maten voor u opnemen. U ontvangt dan een tekening met de maatvoering en een uitgebreide offerte, waardoor u exact weet waar de prijs voor uw entresolvloer op is gebaseerd.

Back to top