• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

DESKUNDIG ADVIES VOOR EEN OPTIMALE MAGAZIJNINRICHTING

Betrouwbaar advies van experts op het gebied van magazijninrichting? Óf veranderen uw opslagbehoeftes door groei van uw bedrijf? Bent u bezig met het optimaliseren van uw magazijn voor een beter werkproces? Dan helpen wij u graag vrijblijvend verder.
 
Bij Begra begrijpen we dat het uitdenken van een efficiënte en duurzame magazijnindeling uitdagend kan zijn. Onze ervaren projectengineers zijn bedreven in het ontwerpen van magazijninrichtingen en hebben al duizenden projecten succesvol afgerond. Uw perfecte magazijn is dichterbij dan u denkt. 

ONZE BELOFTES

✓ Van offerte tot oplevering, wij ontzorgen volledig 
✓ Oplossingen op maat, perfect passend voor uw organisatie  
✓ Uw persoonlijke adviseur binnen 1 week ter plaatse 
✓ Dé beste prijs-kwaliteitverhouding  
✓ Duurzame oplossing

Begra acountmanager helpt klantBegra acountmanager helpt klant

UW PERFECTE MAGAZIJN IN 4 STAPPEN

Aandacht voor uw wensen

Uw persoonlijke adviseur komt graag langs op locatie om uw huidige en gewenste situatie zorgvuldig te bespreken. Uw behoefte verdient onze volle aandacht terwijl we uw wensen grondig in kaart brengen.

Project engineer met klantProject engineer met klant
Begra projectengineer autocadBegra projectengineer autocad

Van wens tot concept

Onze vakkundige projectengineer gaat aan de slag met het visualiseren van uw magazijninrichting. We denken hierbij aan elk detail. Van efficiënte indeling tot toekomstige schaalbaarheid. Uw persoonlijk adviseur zal de concepttekening van uw nieuwe optimale magazijninrichting met u doornemen. 

Van concept naar constructie

Met oog voor detail en vakmanschap zetten we de visualisatie om naar werkelijkheid. Dankzij onze snelle levering en gecertificeerde bouwexperts, wordt uw gewenste magazijninrichting snel en vakkundig gerealiseerd. Uw persoonlijke adviseur staat garant voor een voorspoedig bouwproces. 

Begra montageploegBegra montageploeg
Begra magazijnkeuringBegra magazijnkeuring

Full-service magazijnspecialist

Als finishing touch leveren we uw magazijn schoon en geïnspecteerd op. Zo heeft u een veilige werkplek en ronden wij een uw project perfect af. Onze aanpak draait om kwaliteit en service, het anker van een duurzame samenwerking. U kunt altijd bij ons terecht voor eventuele vragen, gewenste aanpassingen of verdere uitbreidingen.

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?

We staan klaar om uw visie te omarmen en samen te gaan voor een optimaal magazijn. Neem contact met ons op en ontdek hoe we uw magazijn naar een hoger niveau brengen. Samen creëren we succes.

SUCCESVERHALEN

Nieuwe 18.000 m² grote productiefaciliteit

Compleet nieuwe magazijninventaris van offerte tot montage.

Bekijk het project
Magazijnstellingen, conveyorsystemen en inpaktafels

Centralisatie & optimalisatie meerdere magazijnen op één locatie.

Bekijk het project
JUMBO DISTRIBUTIECENTRUM 50.000 M²

Totale magazijninrichting van het nieuwe E-commerce Fulfilment Center (EFC) van Jumbo Bleiswijk, Zuid-Holland.

Bekijk het project
Zware maatwerk entresolvloer XXL

Maatwerk entresolvloer met speciale hoofdraagconstructie voor een extra grote vrije overspanning van maar liefst 12 meter.

Bekijk het project
Dubbele tussenvloer en zware draagarmstellingen

Ruim 10 kilometer aan opslagruimte gecreëerd in de vorm van zware draagarm-, palletstelling en een tussenvloer met meerdere verdiepingen.

Bekijk het project
mega distributiecentrum

Meerdere bedrijfshallen ingericht met een gecombineerde opslagmethode van pallet- en doorrolstellingen. Goed voor ruim 30.000 palletplaatsen.

Bekijk het project
Multifunctioneel magazijn

Nieuwe magazijnruimte ingericht met een tussenvloer van drie verdiepingen, volautomatische goederenlift, diverse soorten stellingen en interne transportmiddelen.

Bekijk het project

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

Betrouwbaar en deskundig

"We zijn van begin tot eind geheel ontzorgd door Begra. Met hun inhoudelijke kennis en kunde en onze visie, hebben wij ons magazijn kunnen realiseren zoals wij het voor ogen hadden. Ook het persoonlijke contact was erg prettig."

Goed contact, snel geleverd

"Begra heeft onze opslagproblemen omgezet tot efficiënte oplossingen. Hun deskundig advies, uitstekende klantenservice en kwalitatieve producten maakten het inrichten van ons magazijn verrassend eenvoudig. Een absolute aanrader. "

Eigen contactpersoon

"Na een behoorlijke zoektocht naar een leverancier voor de nieuwe vloer uitgekomen bij Begra. Zij staken met kop en schouders boven de rest uit door de kwaliteit en snelheid van service. Alles werd direct geregeld door onze eigen contactpersoon, bedankt!"

ONZE REFERENTIES

Back to top