• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

Laagste prijsgarantie

Op zoek naar de beste deal? Wij willen er altijd voor zorgen dat u de beste deal krijgt. Met onze laagste prijsgarantie kunt u met een gerust hart bij ons winkelen voor de scherpste prijs. Mocht u ergens anders een product vinden welke goedkoper is dan bij ons, laat het weten! Wij gaan voor u aan de slag en helpen u graag verder.

Vragen over de laagste prijsgarantie?

Om te weten of iets wel of niet onder onze laagsteprijsgarantie valt hebben wij onderstaande vragen voor u beantwoord. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via chat, contactformulier of telefoon.


Wanneer geldt de laagste prijsgarantie wel?
Acties en Kortingen van Concurrenten
Bij Begra Magazijninrichting begrijpen we dat onze concurrenten vaak adverteren met kortingen of speciale actieprijzen. Als onze normale prijzen toch hoger blijken te zijn tijdens zo'n actieperiode, geen zorgen, onze laagste prijsgarantie blijft geldig.
Identieke Artikelen
Voor ons betekent "identiek" dat het product overeenkomt met dezelfde producent, typeaanduiding, specificaties, bestelhoeveelheden en staat als ons artikel.
Geldigheid van Prijzen
Om in aanmerking te komen voor de prijsgarantie, moeten de prijzen van zowel Begra Magazijninrichting als de concurrent op hetzelfde moment geldig zijn of zijn geweest. De prijs van de concurrent moet minstens één dag geldig zijn (geweest).
Beschikbaarheid van het Product
De prijsgarantie is enkel van toepassing indien het product beschikbaar is bij de concurrent. Indien het artikel niet op voorraad is en u het dus niet voor de gecommuniceerde prijs kunt bestellen, is de garantie niet van toepassing.
Prijzen van Concurrenten
Onze prijsgarantie geldt voor prijzen van concurrenten die opereren binnen Nederland, voldoen aan de lokale wetten en belastingen, en bereikbaar zijn voor garantie en service. Houd er rekening mee dat deze garantie daarom niet van toepassing is op prijzen van buitenlandse leveranciers of particuliere verkopers die af en toe een artikel aanbieden.
Prijzen van Internetwinkels
Ja, er wordt ook rekening gehouden met prijzen die u op het internet vindt, op voorwaarde dat deze internetwinkels aan dezelfde lokale wetten en belastingen voldoen als Begra en bereikbaar zijn voor garantie en service.
Tot 30 Dagen na Aankoop
U kunt tot 30 dagen na uw aankoop aanspraak maken op onze laagste prijsgarantie. We streven ernaar dat u met vertrouwen bij ons winkelt, in de wetenschap dat u altijd de beste prijs krijgt.
Wanneer geldt de laagste prijsgarantie niet?
Maatwerk - Speciale Opdrachten
Bij Begra Magazijninrichting hebben we een breed scala van meer dan 8.000 standaardproducten, elk met onze laagste prijsgarantie. Deze garantie is echter niet van toepassing op speciale opdrachten of maatwerkproducten die specifiek voor individuele klanten worden gemaakt of besteld.
Diensten voor uw Projecten
Naast producten biedt Begra Magazijninrichting ook verschillende diensten aan om jouw projecten te ondersteunen. Denk aan gratis deskundig advies, montagehulp, en een magazijninspectie, altijd betrouwbaar en met de hoogste kwaliteit. Onze laagste prijsgarantie geldt alleen voor de prijzen van producten waarvoor vaste prijzen zijn vastgesteld, niet voor diensten.
Concurrenten en Wederverkopers
Onze laagste prijsgarantie geldt niet voor concurrenten en wederverkopers die de gekochte artikelen niet zelf nodig hebben. Dit voorkomt oneerlijke praktijken waarbij grote hoeveelheden goedkoop worden ingekocht via onze garantie en vervolgens met winst worden doorverkocht ten koste van onze klanten.
Uitverkopen
Prijzen die zijn verlaagd tijdens (seizoens)uitverkopen of individuele productuitverkopen kunnen niet worden gebruikt in combinatie met onze laagste prijsgarantie.
Prijzen bij Veilingen
Prijzen die tot stand komen via veilingen, inclusief online veilingen, kunnen niet worden vergeleken met onze reguliere prijzen die voor alle klanten gelden.
Prijzen voor Beperkte Klantenkring
Onze laagste prijsgarantie geldt alleen voor prijzen die aan alle klanten worden aangeboden en gedurende minstens één dag geldig zijn. Als de prijzen van een concurrent alleen voor specifieke klanten gelden, kunnen we geen prijsgarantie bieden op basis van individuele aanbiedingen.
Aspecifieke Voordelen of Bonussen
Sommige concurrenten bieden klanten "bonussen" of voordelen, gebaseerd op bijvoorbeeld totale jaarlijkse uitgaven. Deze voordelen zijn niet specifiek gekoppeld aan een bepaald product en kunnen daarom niet worden gebruikt voor onze laagste prijsgarantie.
Onderbieden van Inkoopprijs
Onze laagste prijsgarantie geldt niet als daardoor de inkoopprijs volledig en systematisch onderboden wordt.
Beperking op Hoeveelheden
Bij Begra Magazijninrichting behouden we ons het recht voor om de afname van producten te beperken tot de normale hoeveelheden voor onze klanten.

Lagere prijs gezien?

Back to top