• /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
Sluiten
Sluiten

Verticale stelling

Stellingen voor verticale opslag zijn geschikt voor het opslaan van lange materialen welke rechtop tegen de stelling aangezet kunnen worden. Dit maakt de stellingen ideaal voor de opslag van producten zoals latten, planken, strips, rollen, buizen en profielen. Stellingen voor verticale opslag worden ook wel A-stellingen genoemd waarbij de naam is afgeleid van de vorm van het frame.

Onze stellingen voor verticale opslag zijn samengesteld op basis van AR grootvakstellingen en voorzien van een of twee spaanplaten op grondniveau zodat de vloer onbeschadigd blijft. Daarnaast worden er standaard 15 separatiepennen per zijde meegeleverd.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-12van21producten

Pagina
per pagina
 1. Separatiepen voor stelling voor verticale opslag 500 mm oranje
  BM114-0001-A Separatiepen voor stelling voor verticale opslag 500 mm oranje

  Vanaf 10,95 13,25

  Binnen 2 werkdagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-12van21producten

Pagina
per pagina

De voordelen van A stellingen

A stellingen brengen veel voordelen met zich mee; ze helpen u om het magazijn op een praktische manier in te richten. Een verticale stelling is perfect om veel verticale producten op te slaan, zoals latten, strips, planken, profielen en voor buizen is er de speciale buizen stelling. Met een verticale stelling kunt u gemakkelijk in de hoogte werken en op deze manier veel ruimte in uw magazijn besparen. Niet alleen creëren A stellingen meer werkruimte in het magazijn, de opslag van de verticale producten ziet er ook nog eens netjes uit; met een verticale stelling, hoeft u lange producten niet meer los tegen de muur aan te zetten waardoor gevaar voor omvallen wordt geminimaliseerd. Zo zorgen A stellingen voor een veilige en efficiënte indeling van het magazijn, waarbij de werknemers snel bij de producten kunnen. 

Een verticale stelling: verschillende typen

Wilt u een verticale stelling of profiel stelling aanschaffen? Dan bent u bij Begra.nl aan het juiste adres. We hebben zowel enkelzijdige als dubbelzijdige A stellingen. De enkelzijdige verticale stelling of buizen stelling is gemakkelijk tegen de muur aan te plaatsen en de dubbelzijdige A stellingen gebruikt u wanneer u extra opslagruimte wilt creëren. Onze verticale stellingen en stellingen voor buizen zijn samengesteld op basis van de AR grootvakstellingen en voorzien van één of twee spaanplaten op grondniveau, zodat uw vloer onbeschadigd blijft. Wanneer u bij Begra.nl uw A stellingen aanschaft, krijgt u er standaard 15 seperatiepennen bijgeleverd. De A stellingen en de speratiepennen zijn gemakkelijk te monteren, maar mocht u hulp nodig hebben, staat ons montageteam voor u klaar; dat is nog eens goede service!

Veelgestelde vragen over A stellingen

Waarvoor is een A stelling geschikt?

Een verticale opslag wordt gebruikt om lichte lange goederen verticaal op te slaan.

Voor welke branches is een A-stelling ideaal?

Profielstellingen zijn ideaal voor bedrijven met relatief lichte, lange producten zoals houten latten, plinten, buis profielen en PVC of kunsttsof buizen. Perfect dus voor een bouwmarkt, timmerbedrijven, sanitairhandel, bedrijven in de installatietechniek en elektra.

Kan ik ook lange zware metalen buizen opslaan in een A-stelling?

Voor zware producten is een verticale stelling minder geschikt. De seperatiepennen zijn bedoeld om producten te scheiden maar niet gemaakt om veel gewicht te dragen. Voor de opslag van zware lange producten zijn onze draagarmstellingen ideaal.

Andere stellingen en accessoires nodig? Geen probleem!

Heeft u naast een buizenstelling of een verticale stelling, andere magazijnstellingen nodig? Ook dan zit u bij ons goed; wij hebben verschillende soorten stellingen voor elk magazijn in huis. Zo hebben we grootvakstellingen, waarin u handig veel en grote producten kunt opslaan. Voor pallets hebben we grootvakstellingen, palletstellingen, inrijstellingen, doorrijstellingen en het pallet shuttle systeem. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor stellingen voor kleinere producten die u handig kunt opbergen in manden en kratten. 

Buiten een verticale stelling, een stelling voor buizen en andere magazijnstellingen, hebben we ook een brede keus aan magazijnbenodigdheden in ons assortiment. Werkbanken en werktafels, magazijnwagens en ander intern transport en veiligheidsartikelen is nog maar een kleine opsomming; Begra.nl is er voor iedereen die een magazijn, winkel of webshop efficiënt wilt inrichten.

Montagedienst van Begra

Wanneer u een verticale stelling bij Begra.nl koopt, dan kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken onze montagedienst. Onze deskundige engineers monteren uw verticale stelling met liefde en plezier voor u. We hebben veel ervaring met allerlei soorten stellingen en u mag erop vertrouwen dat wij de verticale stelling voor uw magazijn altijd op de juiste wijze monteren, zodat u geniet van optimale kwaliteit en veiligheid. 

Wilt u de A stellingen liever zelf monteren? Dan kan dat natuurlijk ook! U krijgt de A-stelling geleverd als bouwpakket die u met behulp van onze montagehandleiding eenvoudig zelf in elkaar zet.

Een verticale stelling voor uw magazijn kopen bij Begra

Begra.nl is dé specialist in magazijnstellingen en magazijnbenodigheden. We hebben een stelling voor ieder soort magazijn, of het nu gaat om een loods of een winkel. Naast een breed assortiment in magazijnstellingen en magazijnbenodigdheden, bieden we veel diensten aan die het u als ondernemer gemakkelijk maken. Zo kunnen wij de keuring en inspectie van uw magazijn voorzien, hebben we een brede keus aan veiligheidsartikelen en waarborgen we de kwaliteit en garantie van onze producten en kunt u bij ons verschillende handleidingen vinden wanneer u zelf uw producten wilt monteren. Heeft u ergens advies of hulp bij nodig? Dan staan we altijd voor u klaar.

Contact over buizen stelling

Heeft u vragen over de aanschaf van een buizen stelling of verticale stelling voor uw magazijn of wilt u een bezoek brengen aan onze showroom? Neemt u dan contact met ons op en we helpen u zo snel en goed mogelijk verder.

Back to top