• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /
Sluiten
Sluiten

Palletstelling

Een palletstelling biedt vele voordelen. Dit komt omdat palletstellingen heel breed kunnen worden ingezet en geschikt zijn voor de opslag van veel soorten producten. Vooral op het gebied van veiligheid en overzichtelijkheid is een palletstellingen een ideale opslagmethode gebleken. Dit komt voornamelijk omdat palletstellingen inzetbaar zijn volgens de FIFO-methode - First In First Out - waardoor iedere pallet direct bereikbaar is. Onze palletstellingen zijn verkrijgbaar in diverse soorten, maten en draagvermogens zodat u uw beschikbare ruimte optimaal kunt benutten. Daarnaast kunt u uw palletstelling eventueel nog uitbreiden met verschillende accessoires welke geheel in dienst staan van de toepassing en de veiligheid van uw magazijn.

Palletstelling voordelen

Flexibel

Bij de opslag van goederen is een palletstelling breed inzetbaar. Allereerst omdat ze beschikbaar zijn in verschillende afmetingen, waarbij de horizontale liggers in hoogte verstelbaar zijn. Hierdoor kunt u uw beschikbare ruimte optimaal benutten. Daarnaast is het relatief heel eenvoudig om uw palletstellingen op een later tijdstip weer uit te breiden.

Toegankelijk en overzichtelijk

Een palletstelling brengt met zich mee dat alle opgeslagen goederen altijd eenvoudig te bereiken zijn. Door het First In First Out (FIFO) principe is elke pallet direct toegankelijk.

Veilig

Mits juist gemonteerd en op de juiste manier gebruikt is een palletstelling - mede door de robuuste, stalen constructie - een veilig opslagsysteem. Veiligheid is uiteraard in elk dc, magazijn of werkplaats van van het grootste belang. Al onze palletstellingen voldoen dan ook aan alle benodigde veiligheidsnormen. Zowel onze nieuwe, maar zeker ook gebruikte palletstellingen ondergaan een grondige inspectie alvorens ze aangeboden worden. Daarnaast hebben we een breed scala aan accessoires en veiligheidsartikelen om uw magazijn en stellingen nog veiliger te maken.

Gebruikte palletstellingen

materialen nog in goede staat verkeren, kunnen deze hergebruikt worden. Dat geldt zeker ook voor een palletstelling. Tevens bent u bij de aanschaf van een gebruikte palletstelling verzekerd van een duurzame aankoop. Begra heeft het hele jaar door diverse tweedehands palletstellingen op voorraad waarvan de stevigheid en de veiligheid absoluut gegarandeerd worden. Daarbij bieden wij aantrekkelijke palletstelling prijzen en diverse soorten magazijnstellingen met perfect aansluitende tussenvloeren.

Palletstelling kopen

Onze palletstellingen zijn direct te bestellen in onze webshop. Voor extra informatie of als u wilt weten welke palletstelling voor u het meest geschikt is, neem dan gerust vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Uiteraard bent u ook te allen tijde van harte welkom om een groot deel van ons assortiment magazijnstellingen te komen bezichtigen in onze showroom.

Palletstelling montage

Indien gewenst kan Begra uw palletstellingen voor u monteren. Bij het plaatsen van nieuwe of gebruikte palletstellingen kunt u rekenen op een snelle, en vooral veilige service. Onze VCA gecertificeerde medewerkers zijn ervaren in het uitvoeren van installatie- en reparatiewerkzaamheden, en denken graag mee aan veiligheid en voorzorg als het gaat om een palletstelling.

Project palletstellingen - van der Blij handelsonderneming

Back to top