• /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
Sluiten
Sluiten

Ruitenstelling

Ruitenstelling voor de opslag van (voor)ruiten of grote, langwerpige voorwerpen. Deze stelling wordt gemaakt met palletstelling frames van het merk AR, verzinkte liggers en verzinkte buizen die verticaal op de liggers staan.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4Producten

per pagina
 1. Ruitenstelling 2000x920x900 mm (hxbxd) 2 niveaus aanbouwsectie
  BM160-0752-A Ruitenstelling 2000x920x900 mm (hxbxd) 2 niveaus aanbouwsectie

  Vanaf 349,00 422,29

 2. Ruitenstelling 2000x920x900 mm (hxbxd) 2 niveaus beginsectie
  BM159-0752-A Ruitenstelling 2000x920x900 mm (hxbxd) 2 niveaus beginsectie

  Vanaf 406,00 491,26

 3. Ruitenstelling 3000x920x900 mm (hxbxd) 3 niveaus aanbouwsectie
  BM160-0751-A Ruitenstelling 3000x920x900 mm (hxbxd) 3 niveaus aanbouwsectie

  Vanaf 516,00 624,36

 4. Ruitenstelling 3000x920x900 mm (hxbxd) 3 niveaus beginsectie
  BM159-0751-A Ruitenstelling 3000x920x900 mm (hxbxd) 3 niveaus beginsectie

  Vanaf 595,00 719,95

Tonen als Foto-tabel Lijst

4Producten

per pagina

Wat is een ruitenstelling?

Een ruitenstelling is een verticaal opslagrek voor de opslag van alle typen autoruiten en andere materialen. Begra Magazijninrichting heeft magazijnoplossingen voor elke branche. Vanuit de automotive industrie kwamen we voor een lastig vraagstuk te staan. De opslag van autoruiten. Speciaal voor deze opslagbehoefte hebben we in eigen beheer een Begra ruitenstelling ontwikkeld. In deze slimme opslagmethode kan elke autoruit veilig en efficiënt worden opgeborgen. Waaruit bestaat een ruitenstelling? Een Begra autoruit stelling bestaat uit verzinkte AR palletstelling frames met speciaal ontwikkelde verzinkte ruitenstelling liggers. Deze stelling liggers zijn voorzien van kunststof glijstrips en gaten waarin verticale rongen worden geplaatst.
Hoe werkt de ruitenstelling?
De kunststof HMPE glijstrips voorkomen dat het kwetsbare glas in direct contact komt met metaal. Daarnaast zorgen ervoor ze dat de autoruit eenvoudig over de glijstrips in de stelling kan worden geschoven zonder te beschadigen. De monteur kan zo ook zwaardere ruiten die hoger in de stelling staan moeiteloos pakken.
De verticale rongen kunnen op de gewenste afstand worden geplaatst om de autoruiten tegenaan te laten rusten. Hierdoor kunnen ook ruiten met een grotere curve moeiteloos worden opgeslagen. Ruitenstelling of verticale opslag?
Hoewel het opslagvraagstuk vanuit de autotechniek is gekomen, hebben we hiermee een magazijnstelling ontwikkeld die ook voor tal van andere branches erg interessant is. Zo hebben we hem ook verkocht aan een museum en worden er nu kostbare kunstwerken verticaal in opgeslagen. Enkele andere toepassingsvoorbeelden:
- Verticale opslag
- Platenrek / platenopslag
- Ruithouder
- Glasplaten opslag
- Kozijnen opslag
Flexibele indeling
De afmetingen van deze magazijn stelling zijn afgestemd op de ideale formaten voor de automotive industrie maar de liggers kunnen ook in andere formaten AR palletstelling frames worden gemonteerd. U kunt deze stellingen kopen bij Begra op twee standaard hoogtes:
- 2000 mm hoog – twee opslag niveaus
- 3000 mm hoog – drie opslag niveaus

Wilt u een diepere stelling voor de opslag van bredere producten , of een hogere stelling met meer niveaus? Geen probleem, neem contact op met onze specialisten voor de mogelijkheden.
Handige hulpmiddelen
Heeft u een garage? Bekijk dan eens uitgebreide assortiment van handige hulpmiddelen voor uw werkplaats: - Platenwagens: Ruiten vanuit de stelling veilig vervoeren? Gebruik een van onze platenwagens
- Bandenstelling: wij bieden een uitgebreide range aan bandenstellingen aan
- Bandenwagens: Handige interne transportmiddelen voor het verplaatsen van autobanden
- Stelling voor verticale opslag: A-stelling voor de opslag van lange verticale materialen
- Bakken, kratten en manden: wij hebben een passende kunststof bak voor elk type onderdeel
Meer informatie?
Wilt u onze ruitenstelling eens in het echt komen bekijken, of wilt u graag gedegen advies over de inrichting van uw magazijn in het algemeen? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op. Al uw benodigdheden voor uw magazijninrichting hebben wij direct uit voorraad leverbaar dus u kunt zien wat u koopt.
Back to top