• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /
Sluiten
Sluiten

Entresolvloeren

Als u de opslagcapaciteit van uw magazijn wilt vergroten, kunt u meer ruimte creëren door een entresolvloer – ook wel bekend als tussenvloer, verdiepingsvloer of mezzanine - te plaatsen. Deze entresols kunnen net als andere systeemvloeren, geplaatst worden tussen, onder of boven de bestaande (verdiepings)vloeren. Zowel de hoogte als de oppervlakte van uw magazijn wordt dan zo efficiënt mogelijk gebruikt.

Nieuwe en gebruikte entresols

U bent bij Begra aan het juiste adres voor allerlei soorten mezzanines. Begra levert entresolvloeren in diverse afmetingen, vorm en kleur. Zelfs voor gebruikte entresolvloeren kunt u bij ons terecht. En waarom uw eigen entresolvloer maken? Wij helpen u graag met het samenstellen van de ideale mezzanine voor uw situatie.

Het plaatsen van entresols

Wij hebben jarenlange ervaring met de montage van magazijnstellingen, entresolvloeren en trappen. Levering als bouwpakket behoort dan ook tot de mogelijkheden, maar indien gewenst komen wij de maten bij u opnemen. In dit geval verzorgen wij het transport en de montage van de verdiepingsvloer. Alle schriftelijke aanbiedingen worden keurig vermeld op onze tekeningen met maatvoering, zo weet u altijd waarop onze prijzen zijn gebaseerd. Ons team staat voor u klaar.

Welke mezzanine past bij u?

Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van de juiste mezzanine. We hebben jarenlange ervaring in het meedenken in het inrichten magazijnen. U bent er dus van verzekerd dat uw entresol zo efficiënt mogelijk ingezet wordt en de capaciteit van uw magazijn verbetert.

Nóg een voordeel van Begra, is dat wij zowel nieuwe als gebruikte entresols aanbieden. Zo hebben we ook entresols voor bijna ieder budget. Natuurlijk zijn al onze gebruikte producten grondig gekeurd op kwaliteit. Hierdoor zijn ook onze gebruikte tussenvloeren 100% veilig en betrouwbaar.

Entresol bestellen bij Begra

Wilt u graag weten welke voordelen een entresolvloer voor u kan opleveren, of wilt u graag gedegen advies over de inrichting van uw magazijn in het algemeen? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 412 667 650 of een e-mail te sturen naar info@begra.nl.

Back to top