• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

AR Racking

Begra Magazijninrichting BV - officieel vertegenwoordiger van AR Racking
AR Racking

Begra Magazijninrichting BV is officieel en exclusief vertegenwoordiger van AR Racking in Nederland. Daarmee bent u voor hoogwaardige magazijnopslagsystemen bij Begra aan het juiste adres.

AR Racking is gespecialiseerd in zowel het vormgeven, produceren als installeren van magazijnopslagsystemen en als producent een wereldwijde topspeler op de markt. Al sinds 1940 is AR Racking onderdeel van een staalbedrijf wat op jaarbasis ruim 300.000 ton staal produceert. Deze ervaring maakt het mogelijk om altijd optimaal op de hoogte te zijn van de kwaliteit, mogelijkheden en ontwikkelingen van het te gebruiken staal en daarmee hoogwaardige magazijnopslagsystemen te kunnen produceren.

AR Racking

Vormgeving, Productie, Installatie

Om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen, heeft AR Racking een speciaal technologiecentrum voor haar Research en Development activiteiten. Hier worden de beste oplossingen ontwikkeld om tegemoet te kunnen komen aan alle logistieke eisen van de klant.

Daarnaast is het hele productieproces - vanaf het lassen tot en met het uiteindelijke coaten - geautomatiseerd. Zo wordt al het laswerk uitgevoerd door robots waardoor elk onderdeel automatisch en tot in de kleinste details kan worden gecontroleerd.

AR

Vervolgens worden alle goedgekeurde onderdelen gecoat met een beschermende loodvrije epoxy polyester laklaag en zorgvuldig en veilig verpakt zodat alle producten onbeschadigd en hanteerbaar naar de klant kunnen worden getransporteerd.

Return on Investment maximaal gewaarborgd

Bij AR Racking staan kwaliteit, service en loyaliteit hoog in het vaandel. Dit behelst het selecteren van de beste materialen en grondstoffen, het optimaliseren van de productieprocessen en het garanderen van snelle levertijden. Dit alles zorgt ervoor dat aan elke klant het best mogelijke product geleverd kan worden.

AR

AR Racking Bedrijfsvideo

Als onderdeeel van een toonaangevende staalproducent, kan AR Racking haar klanten oplossingen bieden welke voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van opslag.

Back to top