• /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
Sluiten
Sluiten

Vakkenkast

Vakkenkasten met demontabele legborden. De legborden zijn voorzien van een opstaande rand van 30 mm met doorlopende etikettenlijst. De vakverdeling van de vakkenkast is variabel per 50 mm door middel van verplaatsbare blauwe, kunststof tussenschotjes. De tussenschotjes zijn bewerkt met een krasbestendige poedercoating. Draagvermogen per legbord is 50 kg.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4Producten

per pagina
 1. Vakkenkast 1980x1000x300
  BM093-018-001-A Vakkenkast 1980x1000x300
  Vanaf 287,00 302,00 365,42
  Binnen 2 werkdagen
 2. Vakkenkast 1980x1000x400
  BM093-018-002-A Vakkenkast 1980x1000x400
  Vanaf 316,00 333,00 402,93
  Binnen 2 werkdagen
 3. Vakverdeler 300 mm
  BM027-018-001-A Vakverdeler 300 mm
  1,41 1,71
  Binnen 2 werkdagen
 4. Vakverdeler 400 mm
  BM027-018-002-A Vakverdeler 400 mm
  1,55 1,88
  Binnen 2 werkdagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

4Producten

per pagina

Waar gebruik je een vakkenkast voor?

Een vakkenkast is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Het grootste voordeel is dat u erg veel producten kunt opslaan. Dankzij de vakverdelers kunt u zelf bepalen hoe de kast indeelt. Zo kunt u in één vakkenkast verschillende soorten producten opslaan of ten toon stellen in uw winkel. U kunt er zowel kleine spullen als grote producten in kwijt, wat de kast multi inzetbaar maakt. 

Open vakkenkast

De vakkenkasten van Begra zijn per definitie open. De open vakkenkast heeft als voordeel dat u gemakkelijk en snel producten kunt pakken wanneer u deze nodig heeft. Daarnaast creëert de open vakkenkast een ruimtelijke uitstraling, waardoor uw magazijn, kantoor of winkel groter lijkt. Verder zorgt een de kast ervoor dat u de voorraad van producten goed in de gaten kunt houden, zodat u tijdig kunt aanvullen. Een open vakkenkast is gemakkelijk in te delen door middel van vakverdelers. Zo slaat u in een open kast van Begra een hoop op in één van onze handige bakken of kratten.

Metalen of stalen vakkenkast

Bij ons koopt u altijd een metalen of stalen vakkenkast. Dat maakt de kasten zeer stevig, zodat u zonder zorgen veel spullen kwijt kunt. Een metalen vakkenkast kan tot wel 50 kilo aan en gaat ook nog eens erg lang mee. Een stalen vakkenkast kan in verschillende soorten ruimtes gebruikt worden: van een koud magazijn tot een vochtige garage. 

De vakkenkasten van Begra zijn voorzien van demontabele legborden, een opstaande rand van 30mm met doorlopende etikettenlijst. U kunt de kast per 50 mm variabel indelen met de kunststof tussenschotjes die voorzien zijn van een krasbestendige poedercoating.

Branches waarin een kast met vakken van pas komt

Een kast met vakken kunt u in verschillende branches gebruiken. Het maakt niet uit of u een vakkenkast nodig heeft voor opslag in een magazijn, een werkplaats of loods, een kantoorpand of een winkel. De vakkenkast kan iedere branche voorzien van een efficiënte, ruimtebesparende opslag.

Veelgestelde vragen over vakenkasten

Wat is een vakkenkast?

Een vakkenkast is een open kast waarin je zelf vakken kunt creëren door middel van tussenschotjes, ook wel vakverdelers genoemd.

Wat zet je in een kast met vakken?

Je kunt allerlei producten in een vakkenkast kwijt, van kleine mechanische onderdelen tot een compleet assortiment aan bevestigingsmaterialen.

Hoe richt je een open kast in?

Een vakkenkast richt je in door middel van een vakverdeler. Je kunt zelf de ruimte tussen de vakverdelers bepalen. Producten zijn los in de kast te zetten of in een bak, krat of mand.

Waar zet ik een vakkenkast?

Een vakkenkast kun je overal wegzetten, van winkel tot garage en van kantoor tot loods. 
Ze zijn niet gemaakt om buiten te zetten.

Van wat voor materiaal is een vakkenkast gemaakt?

Een open kast met vakken van Begra is gemaakt van gepoedercoat staal (metaal).

Wat is het draagvermogen van een open vakkenkast?

Het draagvermogen van een metalen of stalen vakkenkast van Begra is 50kg per legbord.

Kan ik losse onderdelen voor de vakkenkast bij Begra bestellen?

De kasten worden inclusief vakverdelers geleverd. Heeft u echter nieuwe vakverdelers nodig, dan kunt u deze los bestellen.

Is een vakkenkast moeilijk te monteren?

De vakkenkast van Begra is volledig voorgemonteerd met losse verdeelschotjes. De legborden zelf zitten vast en zijn niet te demonteren. 

Een vakkenkast kopen bij Begra

Begra is dé expert op het gebied van magazijninrichting en heeft zich in de loop der jaren verder gespecialiseerd. We adviseren u graag over de aanschaf van een vakkenkast voor uw magazijn, werkplaats of andere ruimte. Daarnaast helpen we u graag als u andere vragen heeft over magazijninrichting. Neemt u contact met ons op of bezoek onze showroom voor passend advies; we helpen u graag.

Back to top