• /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
Sluiten
Sluiten

Diepteliggers

Wilt u pallets op gaan slaan die minder diep zijn dan de diepte van uw stelling? Begra biedt diepteliggers aan op verschillende lengtes. Deze liggen haaks op de stellingliggers en ondersteunen de pallets die u op wil slaan, welke normaal niet ondersteund worden door de stellingliggers. Wilt u weten wat er mogelijk is voor uw specifieke situatie? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.


Goederen en pallets zijn er in allerlei afmetingen. De meest voorkomende afmetingen zijn 800x1.200mm (europallets) en 1.000x1.200mm (blokpallets). Vandaar dat de veelvoorkomende diepte van een palletstelling 1.100mm is. Maar wat nou als een gedeelte van uw pallets 900mm diep is, of u wilt andere materialen opslaan dan de standaard pallets? Met diepteliggers voor uw palletstelling lost u dit probleem op, en kunt u naast uw standaard pallets allerlei afwijkende maten goederen opslaan.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2Producten

per pagina
 1. Image
  BM012-001-109-A AR diepteligger 1100 mm verzinkt
  11,15 13,49
  Binnen 3 werkdagen
 2. Gebruikte diepteligger AR T2 900 mm verzinkt
  BM012-001-122-B Gebruikte diepteligger AR T2 900 mm verzinkt
  4,00 4,84
  Binnen 3 werkdagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

2Producten

per pagina

Diepteliggers zijn er in verschillende uitvoeringen

 • Diepteliggers voor opslag van kleinere pallets
 • Diepteliggers / Ondersteuningsliggers voor onder spaanplaat legborden van goederen op spaanplaten
 • Diepteliggers / Fork spacers voor opslag van lange goederen met afwijkende maten

Diepteliggers palletstelling: waarvoor gebruikt u deze?

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden van diepteliggers voor uw palletstelling? Diepteliggers zijn palletstelling toevoegingen die u voor verschillende problemen kunt inzetten. We zetten een aantal toepassingen voor u op een rijtje.

Diepteliggers voor opslag van kleinere pallets

Dit zijn liggers die als ondersteuning kunnen fungeren voor pallets. Het is de meest voorkomende versie van diepteliggers. 

Diepteliggers voor opslag van goederen op spaanplaten

Daarnaast zijn er verzonken diepteliggers, specifiek gemaakt zodat er een spaanplaat in gelegd kan worden waarbij de hoogte van de spaanplaat gelijk ligt aan de hoogte van de palletstellingligger. Deze ondersteunningsliggers zijn ideaal voor werksituaties waarbij u bijvoorbeeld dozen, kratten of bakken in een palletstelling wilt opslaan.

Diepteliggers voor opslag van lange goederen met afwijkende maten

Wilt u langere goederen mechanisch opslaan in uw palletstelling die niet op een pallet passen? Begra biedt diepteliggers aan met een verhoogd kokerprofiel, ook bekend als Fork spacers. Hiermee kunt u lange zware pakketten met een heftruck handig opslaan in uw palletstelling. . Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze verkopers.

Back to top