• /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
Sluiten
Sluiten

Steekwagens

Voor iedere toepassing een geschikt model steekwagen in stalen of aluminium constructie. Onderstaande steekwagens zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen waardoor u bij ons altijd de juiste steekwagen kunt vinden die het beste bij uw toepassing past.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van136producten

Pagina
per pagina
 1. Meubelsteekwagen 500 kg 1700 mm
  BM250-015-005-A Meubelsteekwagen 500 kg 1700 mm
  916,00 1.108,36
 2. Stalen steekwagen 200 kg 1191 mm met luchtbanden grijs
  BM250-015-006-A Stalen steekwagen 200 kg 1191 mm met luchtbanden grijs
  117,00 141,57
 3. Bandensteekwagen 200 kg met luchtbanden
  BM250-016-066-A Bandensteekwagen 200 kg met luchtbanden
  368,00 445,28
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van136producten

Pagina
per pagina

Wat is een steekkar en waarvoor kunt u een steekkar kopen?

Een steekkar is een handig hulpmiddel bij het verplaatsen van zware of grote materialen en goederen. Een steekkar kan bovendien voor verschillende soorten transport gebruikt worden en er zijn hiervoor ook verschillende soorten steekwagens.

Er zijn verschillende sectoren waarin steekwagens goed van pas kunnen komen. In magazijnen en logistieke centra worden stalen steekwagens gebruikt om goederen, dozen en andere soorten materialen te vervoeren van A naar B. Ook bij bouwplaatsen worden steekkarren veelal gebruikt om bouwmaterialen te verplaatsen, om het werk van bouwvakkers minder belastend te maken. Ook bij winkels, detailhandel, kantoren, horeca, tuinbouw en transport van apparatuur kan een steekkar goed van pas komen.

De voordelen van aluminium steekwagens met luchtbanden

Aluminium steekwagens met luchtbanden bieden diverse voordelen, zoals het lichtgewicht met een sterke constructie. Hierdoor is het gemakkelijk om goederen te verplaatsen met de steekwagens. Daarnaast is aluminium een erg duurzaam materiaal en biedt aluminium weerstand tegen roest. Hierdoor zijn aluminium steekwagens geschikt voor verschillende omgevingen en terreinen. De steekwagens met luchtbanden zorgen bovendien voor stabiel transport, zelfs op de meest oneffen oppervlakken.

Bovendien zijn metalen steekwagens eenvoudig te onderhouden, milieuvriendelijk en ze hebben een moderne uitstraling. Hierdoor is het een veelzijdig hulpmiddel voor het vervoeren van goederen in verscheidene situaties.

Waarom een steekwagen kopen bij Begra?

Een steekwagen kopen kunt u het beste doen bij Begra, want bij Begra kunt u genieten van de hoogste kwaliteit stalen steekwagens. Wij hebben een ruim assortiment verschillende steekwagens. U heeft de keuze uit verschillende modellen, geschikt voor verschillende materialen. Daarnaast geven we u graag advies op het gebied van magazijninrichting, dat is namelijk onze expertise. U kunt bij ons ook rekenen op een uitstekende service en de snelste levering van Nederland.

FAQ

Q: Wat is een stoelensteekwagen, vatensteekwagen, gasflessenwagen en bandensteekwagen?

Antwoord: Een stoelensteekwagen, vatensteekwagen, gasflessenwagen en bandensteekwagen zijn specifieke soorten steekwagens die zijn ontworpen voor het verplaatsen van specifieke ladingen:

 • Stoelensteekwagen
  Een stoelensteekwagen is speciaal ontworpen voor het verplaatsen van stoelen, zoals de naam al zegt. Deze steekwagens hebben inhangbare of vaste draagarmen in de vorm van een stalen buis. Stoelensteekwagens kunnen ook voor andere transporten ingezet worden.

 • Vatensteekwagen
  Een vatensteekwagen wordt ook wel een drumsteekwagen genoemd, en wordt gebruikt om vaten of drums te verplaatsen. De wagens hebben een speciale houder of klem, die ervoor zorgt dat de vaten of drums veilig vervoerd kunnen worden.

 • Gasflessenwagen
  Om gasflessen te vervoeren wordt een gasflessenwagen gebruikt. Deze is uitgerust met beugels of kettingen, zodat de gasflessen stevig vastgezet kunnen worden. Gasflessenwagens worden gebruikt in verschillende sectoren, zoals de medische sector, industrie of horeca.

 • Bandensteekwagen
  De bandensteekwagen helpt uw werknemers om banden efficiënt en veilig te vervoeren, zoals dat bijvoorbeeld in een autogarage, bandenwinkel of distributiecentrum nodig is.

Q: Welke soorten steekwagens zijn er?

 • Stalen steekwagens

 • Aluminium steekwagens

 • Opvouwbare, inklapbare steekwagens en pakketrollers

 • Stoelensteekwagens

 • Meubelsteekwagens

 • Trappensteekwagens

 • Gasflessenwagens

 • Bandensteekwagens

 • Vatensteekwagens

Er zijn bovendien steekwagens met een specifieke toepassing, zoals een gasflessenwagen voor gasflessen of bandensteekwagens voor het vervoeren van banden. Deze zijn aangepast aan de ladingen die de steekwagens moeten verplaatsen, om veiligheid te bevorderen.

Uw stoelensteekwagen, vatensteekwagen, gasflessenwagen, bandensteekwagen of andere steekkar kopen bij Begra

Wilt u een stoelensteekwagen, vatensteekwagen, gasflessenwagen of bandensteekwagen kopen? Voor deze soorten steekwagens en andere steekwagens bent u bij Begra aan het juiste adres. Wij zijn een vooraanstaand bedrijf op het gebied van veilige magazijninrichting en helpen u graag bij het kiezen van verschillende soorten magazijnbenodigdheden die de werkomgeving veiliger en efficiënter maken. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de aanschaf van deze benodigdheden, maar ook voor advies op maat en de beste service. Daarnaast kunt u genieten van de snelste levering in Nederland! Neem gerust contact met ons op.

Back to top