• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

Nieuws

FD Gazelle 2022
27 oktober 2022

FD Gazelle 2022

Het is ons weer gelukt, we zijn ook dit jaar één van de FD Gazellen 2022! Covid-19 heeft de afgelopen twee jaar voor flink wat turbulentie gezorgd op de markt. Door de juiste keuzes te maken zijn we hier goed doorheen gekomen. We zijn dan ook extra verheugd dat we ons tot één van Nederland’s snelst groeiende bedrijven mogen rekenen. Met een sterke focus om onze groei te continueren zetten we koers om deze trend voort te zetten in komend jaar.

Jongeren Bedrijvendag Oss 2022
14 april 2022

Jongeren Bedrijvendag Oss 2022

Eindelijk was het weer mogelijk en massaal opende bedrijvig Oss haar deuren voor de zesde editie van de Jongeren Bedrijvendag. Een prachtig initiatief georganiseerd door talentencampus Oss en de Lions club. Maar liefst twaalfhonderd tweedejaars studenten fietsten gisteren in kleine colonnes kriskras door Oss, goed herkenbaar aan de gele veiligheidsvestjes! Zij kregen de kans om bij ruim 100 bedrijven een kijkje te nemen achter de schermen om kennis te maken met het bedrijfsleven.

Aanpassingen van EN 15512:2020 vanaf 1 december 2021
30 november 2021

Aanpassingen van EN 15512:2020 vanaf 1 december 2021

Volgens de Europese regelgeving dienen stalen opslagsystemen in Europa te voldoen aan de norm op het gebied van ontwerp. Voor palletstellingen is hiervoor o.a. de NEN-EN 15512 norm opgesteld. Voor deze norm is in 2021 een set aanvullende veiligheidsnormen ontworpen. Vanaf 1 december 2021 is de nieuwste versie van deze norm (NEN-EN15512:2020) van kracht.

Vijf aandachtspunten om uw magazijn te verbeteren
12 maart 2020

Vijf aandachtspunten om uw magazijn te verbeteren

Elke logistiek manager of magazijnmanager is te allen tijde bezig om zijn of haar magazijn zo efficiënt mogelijk te benutten. Daar komt nogal wat bij kijken. Volgens een onderzoek van EVO zijn de Nederlandse magazijnen in Nederland niet efficiënt. EVO behartigt de logistieke belangen van tal van bedrijven die opereren in de logistieke sector.

Verkort de loopafstanden in uw magazijn
12 maart 2020

Verkort de loopafstanden in uw magazijn

Het KennisDC Logistiek Limburg heeft een tool ontwikkeld voor het berekenen van loopafstanden in magazijnen op basis van de “S-shaping methode”. De tool voor het optimaliseren van loopafstanden is ontwikkeld door Fontys Internationaal Logistiek Expertise Centrum (ILEC) en door Guy Somers verder ontwikkeld voor praktische toepassing bij kleine en middelgrote ondernemingen.

Verantwoord opslaan van zomerbanden of winterbanden
12 maart 2020

Verantwoord opslaan van zomerbanden of winterbanden

Of het nu om zomerbanden of winterbanden gaat: zelfs als banden buiten gebruik zijn, zijn ze onderhevig aan slijtage. Lucht, water en zelfs licht zijn van invloed op de levensduur van een band.

Plaatsing nieuwe zonnepanelen
1 april 2019

Plaatsing nieuwe zonnepanelen

Onder de paraplu van ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’ (MVO) maakte we vorig jaar deel uit van het project 'de kracht van Duurzame Ontwikkeling' - een initiatief van de gemeente Oss, lokale ondernemers en onderwijsinstellingen. Het doel van dit project was bedrijven bewust te maken van de kansen van duurzaam, verantwoord en toekomstbestendig ondernemen. Resultaat was dat we uiteindelijk het felbegeerde MVO-certificaat behaalde. Dit was echter allesbehalve een eindstation. Sterker nog, het was voor ons meer een nieuwe stap in onze ambitie om Begra steeds duurzamer en socialer te maken.

KAM-beleid - Kwaliteit, Arbo en Milieu
31 augustus 2018

KAM-beleid - Kwaliteit, Arbo en Milieu

De directie van Optimum Storage Solutions BV (OSS)  heeft als doel gesteld om de klant optimaal te bedienen en te ontzorgen binnen haar specialisme magazijninrichting. Optimum Storage Solutions bestaat uit een groep van bedrijven, waarbij elk bedrijf op unieke wijze een bijdrage levert aan dat doel. Het bedrijf voldoet aan de geldende producteisen, arbo- en milieuwet- en regelgeving. Voor de borging, beheersing en verbetering van processen, de kwaliteit van product of dienst en arbeidsomstandigheden zijn de processen vastgelegd in een managementsysteem volgens NEN-EN 9001 en VCA**.

Begra bouwt mee aan horeca gelegenheid
16 augustus 2018

Begra bouwt mee aan horeca gelegenheid

Festivals kennen een diversiteit aan horeca gelegenheden. Van de standaard eetkramen tot artistieke foodtrucks in de meest uitzinnige creaties. Wij zijn onlangs benaderd door ontwerpbureau 'Overtreders W' die voor een groots festival een unieke, eigentijdse eetgelegenheid heeft ontwikkeld. Volledig ingericht én met complete keuken waar ter plaatse gekookt kan worden.

Back to top