Draagarm stelling

Draagarmstelling gebruikt en nieuwHet kenmerkende van draagarmstellingen zijn de dragers waarop uw langgoed, pakketten, planken of legborden rusten. Het voordeel is dat producten met alle lengtes kunnen worden opgeslagen zonder belemmeringen van staanders, zoals bij een palletstelling.

Het voordeel van draagarmstellingen is dat ze breed inzetbaar zijn. Indien gewenst is het zelfs mogelijk de draagarmstellingen te voorzien van legborden voor opslag van kleinere goederen.

Lichte draagarmstellingen

Een lichte draagarmstelling is uitermate geschikt voor het opslaan van lange lichte goederen zoals PVC buizen, Alu profielen en zonwerende luiken. De lichte stellingen zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig uit voorraad leverbaar en het draagvermogen per arm varieert van 200 tot 400 kg, hoogtes van 2000 en 2500 mm, armlengtes van 500-600 en 700 mm. Voor ronde producten zoals buizen leveren we afrolbeveiligingen, deze kunnen geplaatst worden niet alleen op het uiteinde van de arm maar over de gehele diepte van de armen.

Zware draagarmstellingen

Naast de lichte uitvoering hebben we uiteraard ook nieuwe en gebruikte zware draagarmstellingen. Zware draagarmstellingen zijn ideaal voor het opslaan van lange zware goederen zoals houtpakketten, buisprofielen, balkstaal en constructieonderdelen. Voor de opslag van wat kleinere producten is een legbordstelling een goede optie. Echter, voor de opslag van pallets is een nieuwe of gebruikte palletstelling wellicht een beter en goedkoper alternatief. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Gebruikte draagarmstellingen

Om op de kosten te besparen kunt u bij ons tevens terecht voor gebruikte draagarmstellingen. Alle gebruikte opbergmiddelen worden door ons uitvoerig gecontroleerd voordat deze ter overname worden aangeboden. Dat geldt ook voor een draagarmstelling. Uw keuze voor een goedkopere opbergoplossing mag natuurlijk niet ten koste gaan van de veiligheid.

Bij Begra Magazijninrichting BV kunt u altijd rekenen op kwaliteit. En of het nu gaat om nieuwe of gebruikte constructies: veiligheid staat bij ons altijd voorop. Het hele jaar door hebben wij draagarmstellingen te koop. Vanzelfsprekend staan wij altijd klaar om u te bedienen met gedegen advies omtrent de keuze van uw draagarmstelling.

- Bekijk ons aanbod aan zware draagarmstellingen
- Bekijk ons aanbod aan lichte draagarmstellingen

Al onze draagarmstellingen zijn direct uit voorraad leverbaar in diverse afmetingen. Heeft u interesse in een draagarmstellingen of wilt u graag advies over uw inrichting van uw magazijn in het algemeen; kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact op met een van onze medewerkers.

Draagarmstelling met BR inhaaksysteem

Voorkom beschadigingen ontstaan door foutieve handelingen met plaatsingsmaterieel zoals een heftruck of zijlader.

Bij Begra kunt u altijd rekenen op kwaliteit. En of het nu gaat om nieuwe of gebruikte constructies: veiligheid staat bij ons altijd voorop.