• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

HOUTEN LEGBORDSTELLING

Wanneer u uw magazijn of winkelruimte gaat inrichten, dan kunnen magazijnstellingen niet uitblijven. We vertellen u graag meer over de voordelen van een houten legbordstelling, waar u de houten legbordstelling voor kunt gebruiken en de mogelijkheden van een legbordstelling van hout bij Begra.nl.

 

De voordelen van een houten legbordstelling

Een legbordstelling van hout heeft veel verschillende voordelen. Een groot voordeel is dat u veel verschillende producten kwijt kunt. Daarnaast heeft een houten legbordstelling een mooie warme uitstraling en kunt u gemakkelijk uitbreiden. Stel dat u met één houten legbord stelling begint en later meer opslagruimte nodig heeft, kunt u altijd extra houten legbordstelling eraan vastmaken; er is een ruggelings dubbele plaatsing mogelijk. Een ander voordeel van houten legbordstellingen is dat deze zowel als wandopstelling als vrijstaand te gebruiken is. Op deze manier kunt u uw winkelruimte geheel naar wens praktisch en sfeervol inrichten!

Houten stellingrekken zijn minder geschikt voor zware belasting. Hout is een natuurlijk product waardoor het draagvermogen theoretisch kan variëren. Als u op zoek bent naar de opslag voor zwaardere materialen dan adviseren we u om eens te kijken naar onze metalen legbordstellingen.

Een houten legbordstelling is geschikt voor verschillende soorten magazijnen, zoals een archief, een kantoor, een webshop of een winkel. Een legbordstelling van hout leent zich verder perfect om zowel grote als kleine producten in op te slaan. Zo kunt u gemakkelijk kratten of bakken in de houten legbordstelling plaatsen en zo veel ruimte besparen.Houten legbordstellingen komen niet alleen goed van pas in het magazijn, maar kunnen ook goed de producten in uw winkel dragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schoenen of kleding.

Een legbordstelling van hout kopen bij Begra.nl

Wanneer u kiest voor een legbordstelling van hout, dan heeft u bij Begra verschillende opties. Zo hebben we de houten legbordstelling BT Euro en de BT combi, die gemaakt zijn van hoogwaardig vurenhout. Beide soorten kunt u zowel als voordeel rijen bij ons kopen, maar ook zelf samenstellen. Wilt u uitbreiden? Dan kunt u ook losse onderdelen voor uw houten legbordstelling bij ons aanschaffen.

De houten legbord stelling van Begra is gemakkelijk te monteren, maar mocht u daar hulp bijnodig hebben, kunt u altijd gebruik maken van onze montageservice. Daarnaast geven we u graag advies over onze magazijnstellingen en hoe u de houten legbordstelling het beste kunt gebruiken en monteren. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op en we voorzien u graag van advies over of een legbordstelling van hout de beste keus is voor uw magazijn of winkel.

Kiest u voor een houten legbordstelling, maar weet u niet goed hoeveel rijen u nodig heeft? Begra is dé expert in magazijninrichting en kan u daar goed bij helpen. We kunnen zelfs indien gewenst een tekening voor u maken van uw magazijn en de inrichting met houten legbordstellingen.

Houten legbord stelling en andere magazijnstellingen

Naast een legbordstelling van hout, kunt u bij ons terecht voor nog veel meer soorten magazijnstellingen en magazijnbenodigdheden. Dat is het mooie van Begra; wij hebben alles in huis voor een totale magazijninrichting.

Heeft u geen magazijnstellingen nodig of wilt u uw houten legbordstelling compleet maken met opbergmogelijkheden? Dan zijn we er ook voor al uw kratten, bakken en manden, waaronder ruimtebesparende stapelkratten. Daarnaast kan een totale magazijninrichting nietzonder mogelijkheden tot efficiënt werken. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor handige hulpmiddelen zoals intern transport, rollenbanen en werktafels.

Bijna al onze producten kunt u zowel nieuw als gebruikt bij ons aanschaffen, zo hebben we ook regelmatig mooie partijen gebruikte (houten) legbordstellingen. Het voordeel daarvan is, dat u de mogelijkheid heeft om geld te besparen. Daarnaast is het ook nog eens duurzaam om gebruikte magazijnstellingen en -benodigdheden een tweede leven te geven.

Contact

Wilt u graag een houten legbordstelling kopen voor uw magazijn, kantoor of winkel of heeft uvragen over een legbordstelling van hout? Neemt u dan gerust contact met ons op en we helpen u graag; onze experts voorzien u met plezier van passend advies over een houten legbordstelling of onze andere producten. Wanneer u de houten legbord stelling graag eerst in het echt wilt bekijken of wilt vergelijken met andere magazijnstellingen, bent u van harte welkom in onze showroom

Back to top