0 resultaten

Inrijstelling

Een inrijstelling is de ideale manier voor de opslag van enorme aantallen pallets met dezelfde artikelen. Verkrijgbaar in alle gangbare afmetingen en draagvermogens voor zowel blok als europallets. Onze inrijstellingen zijn opgebouwd uit robuuste materialen en daarmee een garantie voor een hoog draagvermogen en weerstand, waardoor ze tegen een stootje kunnen als bijvoorbeeld impact van een heftruck. Tevens kunt u uw inrijstellingen uitbreiden met palletstellingen, legbordstellingen, doorrolstellingen of grootvakstellingen. 

De draagbalk van een inrijstelling kenmerkt zich door een zeer stevige inhaking in het juk, tot zelfs om de 50 mm, te combineren met een uiterste snelle montage. Hierdoor is de niveau indeling eenvoudig in te stellen. De draagbalk biedt een perfecte pallet geleiding en en is zeer stevig.

VOLLEDIGE TEKST
Filter-menu

Bespaar ruimte en geld

Het stapelen en uithalen van de pallets gebeurd volgens het LIFO- systeem (Last In First Out) Met een breedte van 140 mm is het mogelijk om ontzettend hoge installaties te bouwen. Heftruck gangen zijn verleden tijd.

De inrijstellingen hebben wij in drie varianten:

• Enkelzijdige inrijstelling
• Dubbelzijdige inrijstelling
• Doorrijstelling

inrijstelling inrijstelling inrijstelling inrijstelling inrijstelling inrijstelling inrijstelling inrijstelling inrijstelling

- klik op een afbeelding voor een vergroting -

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw magazijninrichting of onze inrijstellingen en alle overige stellingen, neem gerust contact met ons op.

inrijstellingen

Begra Informatieaanvraag

Begra Informatieaanvraag