• /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
Sluiten
Sluiten

Gitterboxen

Wilt u graag gitterboxen kopen bij Begra? Gitterboxen worden vaak gebruikt als ladingsdragers en worden ook wel gaascontainers genoemd. Onze gitterboxen hebben stevige wanden, die ervoor zorgen dat de draadcontainers een hoge draagkracht hebben. Ook zijn de gitterboxen gemakkelijk te stapelen, wat handig is wanneer u ze (tijdelijk) niet nodig heeft.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2Producten

per pagina
 1. Gitterbox 1240x835x970 mm (lxbxh) inklapbaar
  BM245-000-002-A Gitterbox 1240x835x970 mm (lxbxh) inklapbaar
  Normale prijs 299,00 361,79
  (-37%)
  Speciale prijs 189,00 228,69
  Binnen 2 werkdagen
 2. Gitterbox 1240x835x970 mm (lxbxh) UIC Norm 435-3
  BM245-000-001-A Gitterbox 1240x835x970 mm (lxbxh) UIC Norm 435-3
  Vanaf 175,00 199,00 240,79
  Binnen 2 werkdagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

2Producten

per pagina

Gitterbox kopen: wat is een gitterbox?

Een gitterbox kopen is een goed idee voor uw magazijn, wanneer u graag overzicht heeft over uw voorraad. De draadcontainers zijn goed te gebruiken voor de verplaatsing of het transport van verpakte en onverpakte goederen in verschillende branches. Door de stevige bouw gaat een gitterbox lang mee. U kunt deze daardoor ook voor verschillende doeleinden gebruiken: het verzamelen van afval, het opbergen van (losse) onderdelen of het vervoeren van materialen.

Waaruit bestaan gaascontainers?

De gaascontainer bestaat uit een stalen ladingdrager met wanden van draadgaas en een hardhouten bodem. U kunt uw gaascontainers gemakkelijk met een heftruck verplaatsen en stapelen in uw magazijn. Ook een palletwagen is geschikt voor de verplaatsing van uw gaascontainers. De inhoud van de gitterboxen is goed zichtbaar, door het draadgaas. Hierdoor zijn de draadcontainers ideaal voor een overzichtelijke opslag. Ook kunt u zo in een oogopslag zien wat de status van uw voorraad is. De gitterboxen hebben een klep aan de voorzijde, waardoor laden en lossen een gemak is. Een gitterbox kopen is dus ideaal als u op zoek bent naar bulkopslag van grijpvoorraad van grotere producten.

Draadcontainers te koop voor verschillende branches

Draadcontainers zijn te koop voor elke mogelijke branche, maar de gitterboxen zien we vaker in de industrie en de bouw. Door de sterke bouw van een gitterbox, zijn ze ideaal voor zware onderdelen. Ook worden de gaascontainers nog weleens gebruikt voor het inzamelen van afval of de opslag van losse onderdelen.

Gitterboxen te koop: waarom kiezen voor Begra?

Er zijn meer bedrijven waar u gitterboxen te koop kunt zien staan, maar u kunt genieten van vele voordelen door uw gitterbox te kopen bij Begra. Wij bieden niet alleen gitterboxen te koop aan, maar ook andere vormen van magazijninrichting: van magazijnstellingen en entresolvloeren, tot magazijnbenodigdheden. Bent u niet zeker of een gitterbox kopen de juiste stap is voor uw magazijn? Wij helpen u graag bij de juiste inrichting, waarbij veiligheid en efficiëntie bovenaan staan. U kunt bij ons rekenen op betrouwbaarheid, service en kwaliteit bij uw magazijninrichting. Gebruik maken van onze uitstekende service? Hiervoor kunt u eenvoudig contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen over gitterboxen

Heeft u vragen over de gitterboxen voor u een gitterbox gaat kopen? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen.

Waar worden gaasboxen voor gebruikt?

Gaasboxen zijn ontworpen voor zware omstandigheden. Je komt ze vaak tegen in industriële magazijnen, maar ook in de bouw. Gitterboxen worden gebruikt voor opslag van losse onderdelen, maar ook voor het verzamelen van afval.

Wat is een gitterbox?

Een gitterbox is een type palletbox dat wordt gebruikt voor het opslaan en vervoeren van goederen. Het is gemaakt van stalen gaaspanelen die zijn bevestigd aan een stalen frame. Dit maakt de gitterbox sterk en duurzaam, terwijl het ook mogelijk is om de inhoud te inspecteren zonder de box te openen.

Waar worden gitterboxen voor gebruikt?

Gitterboxen worden vaak gebruikt in industriële omgevingen om materialen op te slaan en te vervoeren, zoals metalen onderdelen, machines en gereedschappen. Ze kunnen ook worden gebruikt voor opslag en transport van bulkgoederen zoals hout, papier, plastic en textiel. Ze zijn ook geschikt voor het verzamelen van afval, bijvoorbeeld in de bouw.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van draadcontainers?

Draadcontainers zijn duurzaam, sterk en gemakkelijk stapelbaar en hebben een hoog draagvermogen. Ze zijn makkelijk verplaatsbaar en erg efficiënt in het gebruik van ruimte tijdens transport en opslag. Daarnaast zijn de gitterboxen eenvoudig te reinigen en te onderhouden, waardoor ze een kosteneffectieve oplossing zijn voor industriële opslag- en transport behoeften.

Hoe worden gitterboxen opgeslagen en vervoerd?

Gitterboxen kunnen worden gestapeld op pallets of worden opgeslagen op rekken. Bij het vervoer worden ze vaak op elkaar gestapeld op vrachtwagens, schepen en treinen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de gitterboxen veilig en stevig zijn vastgezet om schade aan de inhoud of aan de gitterbox zelf te voorkomen.

Hoeveel gaasboxen mag ik op elkaar stapelen?

Gitterboxen zijn zeer stabiel stapelbaar met een stapel vermogen van maar liefst 6000kg. De hoeveelheid gaasboxen die er op elkaar gestapeld mogen worden, is afhankelijk van diverse factoren. Het type gitterbox, het laadvermogen van de gitterbox, de stabiliteit van de inhoud en de opslagomstandigheden. Ook is een stevige stabiele ondergrond natuurlijk van groot belang.

Welke alternatieven zijn er voor gaasboxen?

- Stapelracks: Ideaal voor flexibele opslag van bulkgoederen op pallets waarbij de afmetingen variëren.
- Kunststof palletboxen: Grote kunststof opslagcontainers op blokpallet formaat. Geschikt voor opslag van grote volumes. Door dichte wanden en gladde afwerking perfect te reinigen en geschikt voor de levensmiddelenindustrie.
- Kunststof bakken en kratten: We hebben een ruim assortiment voor opslag van kleinere goederen. Diverse euronorm bakken, distributiekratten, stapelbakken en magazijnstellingbakken.

Wat zijn de eigenschappen van een gitterbox?

Onze gitterboxen hebben de volgende eigenschappen:
Draagvermogen: 1500 kg
Stapelvermogen: 6000 kg
Binnenmaat: 1200x800x800 mm (lxbxh)
Buitenmaat: 1240x835x970 mm (lxbxh)
Maaswijdte: 50x50 mm
Gewicht: 70 kg

Back to top