11 resultaten

Computerkasten

Computerkasten voor gebruik van een werkstation om computer, printer en bijbehoren in op te bergen. Hierdoor heeft u al uw benodigdheden direct en dicht bij de hand. De computerkasten zijn flexibel inzetbaar en kunnen daardoor eenvoudig aangepast worden aan nagenoeg ieder soort werkplek.

Kasten zijn geschikt voor zowel laptop als pc. Voor desktop computers zijn de kasten standaard uitgerust met een uitschuifbaar legbord voor toetsenbord en een uitschuifbord voor de muis. Een vaste computerkast (zonder wielen) is uit te breiden met een sokkel voor een mooier aanzicht. De computerkasten (trolley) met wielen is makkelijk te verplaatsen tussen verschillende werkplaatsen. Deze kasten zijn namelijk uitgevoerd met 125 mm kogelgelagerde wielen met rubberlaag. Twee van de wielen zijn daarbij voorzien van remfunctie.

Indien u meer werkoppervlak nodig heeft, dan is de computerkast eenvoudig uit te breiden mer een uitschuifbaar legbord of zelfs met een werktafel. U kunt het u zelf nog makkelijker maken met accessories als een tool panel of een extra lade of legbord.

Elke lade heeft een maximaal laadvermogen van 30 kg. De kast is gemaakt van 1,25 mm dik plaatstaal en gepoedercoat met TGIC-vrij polyester.

VOLLEDIGE TEKST
Filter-menu